Martha Bielska

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

K letnej pohode patrí aj počúvanie rozhlasu

K letnej pohode bezosporu patrí aj počúvanie rozhlasu. Je na každom z nás kto si akú rozhlasovú stanicu vyberie. Jedno z rádií už ponúklo svoju programovú štruktúru na letné mesiace a tak som sa na ňu pozrela aj ja.

     Na webovej stránke slovakradio.sk som sa oboznámila s programovou štruktúrou Slovenského rozhlasu na letné mesiace. Okrem iných zmien kvitujem najmä seriál rozhovorov so slovenskými osobnosťami - vedcami, spisovateľmi, umelcami, športovcami či manažérmi, ktorý bude Rádio Slovensko vysielať namiesto politickej diskusie Z prvej ruky. Je to vhodný vysielací čas. Len sa trochu obávam, že nevymenia aj redaktora. Aspoň v lete by tu mohla zavládnuť pohoda, nie netaktnosť či nervozita. Mohol by sa odtiaľ pre zmenu rozlievať príjemný ženský hlas.

     Počas dovoleniek by si mohli trochu oddýchnuť aj niektoré redaktorky, ktoré sa nevedia rozhodnúť či sú v úlohe moderátora alebo hosťa. Niektoré chcú natoľko prezentovať svoje znalosti a pripravenosť na diskusiu, že svojim prejavom zatienia pozvaného odborníka. Rádio Regina nabralo výborné obrátky. Okrem spravodajstva a publicistiky oceňujem aj hudobné relácie. Ešte teraz vo mne doznieva zážitok z Hudobných mostov, ktoré boli venované dive Sarah Brightman, obdarenej nádherným hlasovým fondom. Osobne by som sa prihovárala za reprízu tejto relácie alebo aspoň častejšie zaraďovanie skladieb v jej podaní do večerného vysielania.


Pohoda | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014