Martha Bielska

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sorry, ale v tomto vlaku, ja už (zrejme) nepocestujem...

Písané 14. júna:
O medzinárodnom dni blogerov som počula od BV prvýkrát. Ja budem rok na blogu 24. júna. Takže celkom fajn načasované. To aby sa nám tie výročia neprelínali. :-))) Ešte neviem akým spôsobom si toto moje výročie pripomeniem. A v tom istom duchu ani netuším ako si niekto predstavuje pripomenúť si Medzinárodný deň blogerov všeobecne. Tým, že vyhlási nejaké témy? Ak má byť môj blog obdobou môjho denníka, tak nevidím dôvod na to, aby mi niekto musel určovať o čom mám písať. Témy sa spravidla vyhlasujú pri nejakých súťažiach alebo na uctenie si mimoriadnych udalostí. Ak má byť tento deň pre nás významný, tak by to chcelo aj niečo originálne vymyslieť. Nie iba vypichnúť témy viac či menej aktuálne zo sveta. Blogeri však, podľa mňa, nebažia po nejakých súťažiach. A ich svet je predsa len "trochu" o inom ako je svetová politika a podobne. Prezentujeme svoje pocity, názory, postoje... Som za svetový mier, som za mier na blogu... :-)))
 
Písané: 15. júna:
Avšak dnes musím napísať niečo, čo mi samej vadí, že to píšem... Ale život je už taký. Vždy nás niekam nasmeruje. A mne dnes z celého vychádza toto: Je mi na zvracanie. Doslova. Z obsahu niektorých príspevkov. Úcta k písanému slovu a k čitateľom sa vytratila. Končím... Toto ma už fakt nebaví. Predbiehať sa v titulkoch, ktoré by obsahovali sex, porno, kurvy a prostitútky, pedofíliu či iné zvrhlosti, je už za hranicou môjho vnímania denníkov. Kto o tom píše, je to jeho vizitka... Pohnuté mysle sa nevedia vpratať do kože... Ďakujem za doterajšiu spoluprácu. Bolo to "fajn," ale bolo toho dosť. A vôbec neprijímam názor, že nemám o čom písať. Už len básní by bolo aj do Vianoc. Ale načo... Pre koho? Pre seba si môžem písať aj bez "prepierania" na blogu. Alebo oponovať? Načo? Všetky straky už majú vyárendované do koho sa pustiť a koho názor nechať voľne plynúť... Tak sa pomaly rozplyniem aj ja... či skôr sa rozplynula moja ilúzia, že písať na blog je radosť. Ak majú byť radosťou iba vulgarizmy a sex a hnus, ďakujem, neprosím si!
 
P.S. Záleží iba na mne, či si sem nájdem ešte cestu. Momentálne blahorečím tomuto rozhodnutiu. O čo viac času budem mať na ozajstný život. Viky, Ellie, Topas, Poludnica, ale aj Miťo a ďalší... Vám sa ospravedlňujem za toto – tak trochu – unáhlené rozhodnutie. Ak máte ešte (aj po týchto mojich slovách) záujem so mnou debatovať, tak je aj iná možnosť - napríklad e-mail a chat a pre niektorých aj mobil... Veľa šťastia, priatelia... blogoví.

 

    


S rozpakmi | stály odkaz

Komentáre

  1. trdlo si..
    ale..využiyem všetky dostupné možnosti na komunikáciu..)))

    a verím,že toto totálny koniec nebude..)))
    publikované: 15.06.2008 10:08:05 | autor: ellita.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. marthuska :(
    vies... blog je slobodny a to by sme si mali cenit, aj ked sa pise co sa pise, taky blogzin sa pise uz dlho, ja som tiez co to popisal co sa ti nepacilo, a urcite este popisem, ale e to ludska idividualita, bohuzial niekedy hrana :( a silena... neodchadzaj, ved ludia ta citaju radi a tvoris aternativu k tomu vsetkemu co ti nie je po voli, tak preco to vzdat ked to ide? ved to tie ine nemusia zaujimat... vies ucta k pisanemu slovu... to je dvojsecna zbran... chapem tvoj pohlad, ale bohuzial budes musiet prekusnut, ze niektori pisu ako pisu :/ aj ked to silia... ale vedel by som ako to obmedzit, roztriedit, aby sa dobre clanky dostali na povrch (ci uz s vulgarnostami alebo bez, hlavne kvalitne), ale to uz je na adminoch a pravde...
    :((
    publikované: 15.06.2008 10:08:33 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ak myslíš aj
    moje trocha erotické básne, tak sa ospravedlňujem...
    publikované: 15.06.2008 10:25:31 | autor: crazygirl (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to je co den blogerov?....smiesne
    dufam ze vymyslime aj den vdychu ci vydychu...alebo prdu
    Fakt niektore clanky typu sex a uchyl su pod uroven...ale bohuzial maju najvyssiu navstevnost...cim to je?
    Ja kaslem na kazdeho kto si co o mne mysli. Davam sem "clanky" ak sa to da nazvat ake sa mi pacia a co chcem ukazat, nech si kto mysli co chce....a tak isto pisem v komentoch, pre niekoho som to co mi tu bolo vykricane, pre niekoho mozno normalny clovek. Nejdem nikoho presviecat o tom aky som.
    Chodim sem vtedy ked sa potrebujem odreagovat a nie preto aby som niekoho sledoval (co si o mne niekto mozno mysli dodnes). Svyty nie som, ale ani ziadne podlosti nerobim a nehram sa na niekoho kto nie som.
    publikované: 15.06.2008 10:28:45 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Marti
    mas pravdu, v poslednej dobe sa blog dost zvrhava, ale podla mna to nie je dovod, aby si skoncila, pises preto, lebo Ta to bavi, radi citame Tvoje clanky, ostatni nech si pisu, co chcu, ja ked vidim nejaky ,,duchaplny" nadpis, tak o ten clanok ani nezavadim, zbytocne si nicit nervy... tak to nevzdavaj;)
    publikované: 15.06.2008 10:34:08 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  6. uff..no pre iné blbé články
    by som to tu nevzdávala. a blbých komentov si nevšímam.Ale je na rozhodnutí každého z nás ako to cíti a čo mu je milšie a príjemnejšie. Držím palce...
    publikované: 15.06.2008 10:38:25 | autor: pente-sileia (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ja si Ťa
    nájdem... si píš:))) každý sa rozhoduje podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia a ja na to Tvoje verím:)))
    tiež som stratila iúzie, ale pre niekrotých sa tu oplatí dať aspň pár fotiek, pre niektorých sa tu oplatí dať úvahu a pre niektorých sa neoplatí zapnúť ani PC. Tým "niektorým" stále v hlbke duše verím, že nesklznu do bahna "písmenkovej prostitúcie"... Pekný deň.
    publikované: 15.06.2008 10:43:24 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Martuška, ono sa občas hodí, vypnuť na pár dní počítač, zabudnúť na net,
    a všetko si vyvetrať z hlavy...

    Ale už badám, že vo virtuále to nie je ako v reále, že tu nie sú veci definitívne a nemenné, nedajú sa len tak zabuchnúť dvere raz a navždy a odísť... Človeka sem vždy niečo dotiahne nazad: zvedavosť, samota, túžba za priateĺmi...

    Mám veĺmi silný ciťák, že niečo takéto čaká aj teba...

    A akokoľvek, chýbala by si... Dnes ráno som pozerala Herkula, no, rozprávočka pre deti, ale bola tam jedna múdra veta: Na svete sú od počiatku dve sily: jedna ničiaca a druhá tvorivá. Treba dávať pozor, aby boli v rovnováhe a hlavne, aby ničiaca neprevážila tvorivú, lebo svet dospeje k chaosu. Myslím si, že to platí aj pre blog.
    publikované: 15.06.2008 11:36:35 | autor: Rozpravka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Ďakujem za Vaš postoj...
    ... teraz nemám čas reagovať. Vážim si to, že ste sa tomuto "problému" nevyhli oblúkom. :-))
    publikované: 15.06.2008 11:44:27 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Martha,
    ak vypnúť kvôli oddychu - to áno, ale vypnúť preto, že niekto valcuje a valcuje.. to nie,
    celý svet frčí na sexe, dokedy? dokiaľ sa mu dovolí valcovať všetko
    ale je tu ešte iná možnosť - vytvoriť si oázu, možno v nej na začiatku bude len jedna kokosová palma :)
    publikované: 15.06.2008 12:20:30 | autor: KameliaB (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Marthi
    aj napriek Tvojmu rozhodnutiu vedz , že si prvá osoba na blogu , ktorá dosiahla svojimi príspevkami to aby som Ťa nikdy neobišla . si spojenie múdreho aj veselého . dokázala si upútať svojou rozvahou , ktorú rozdávaš v rôznej forme . a nesmierne si vážim , že povieš pravdu priamo . Marthi ďakujem za preukázané priateľsvo .
    P.S. som stále tu .
    publikované: 15.06.2008 13:18:30 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  12. vies co marta
    tusim ti aj rozumiem. z podobnych dovodov v polednej dobe tancujem krok tam krok spat - a cakam na poslednu kvapku.
    publikované: 15.06.2008 17:15:08 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  13. viete poviem aj toto
    stazujete sa, okej, robite rozhodnutia ok, chapem vas, respektujem to, ale je to bitka na zlom fronte... proste ludia budu pisat aj tak aj tak. citat si to budu aj nebudu... to ze kvalitne clanky zapadaju prachom nie je chyba iba autorov clankou kde su okridlene pritahujuce vyrazy, ale systemu na blog.sk to hlavne...
    publikované: 15.06.2008 17:17:06 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Martulíku,
    e.
    Ahoj!a ja tiež pomaly končím. Keď som už niekoľkokrát, aj pohreb o chcelo, nebo kurvu, píču alebo nepísať o lotosovom kvetsom si doprial, a teraz čítam najčítanejšie príspevky, tak aj ľutujem, a aj si vravím, dobre, že si bol za blbca.
    Tak doči v lepších časoch. A aj deťom pod patnáct let želám pěkné čtení. A to je asi všechno, lidi, stratili ste asi rozum. Valašíku, ať si píšu, no aspoň tak, aby sa to dalo odfiltrovať, nejakú fotečku by to chcelo, ilustračnú, ku tým najčítanejším článkom. Čo povieš?
    publikované: 15.06.2008 17:37:52 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  15. mito
    ved presne o tom vravim, sami si ju tam nedaju, admini su duchovia, pravda neviditelna... ale odchodmi ludi, co pisu alternativu sa nic nevyriesi, co povies?
    a detom pod 15 rokov... to nebude celkom presne... zasa dobre toto je blog, dennicek, to ze niekto v nom nadava, niekto menej , niekto viac, niekto prehnane prebera seualne praktiky... no a co? dobre oddelme to vyfiltrujme... ked o niekom vieme ze tak pise nechodme tam ked nechceme...ja to tak robim, ale zasa niektore veci co mozu byt pre niekoho poburujuce su pre mna mile, ci zabavne svojim sposobom uvolnujuce vid crazygirl...
    publikované: 15.06.2008 17:49:30 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Valasiku, Valasiku... :-))
    ja to viem, Ty to vieš, predsa. No oni to možno nevedia. O to ide, predsa. Alebo fakt je ten, že bezbrehá démo praje pripraveným. A tu rádcovia moji, našli? Výchovný cieľ na blogzine? Našli? Ja nie. Našiel som fajnové myšlienky, hodia sa mi. Pri onanovaní. Lebo som bez ženy ostal. Z hodiny na hodinu. Tak pohľadaj a nabloguj mi, prosím Ťa. Ahoj !
    publikované: 15.06.2008 18:31:14 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Ellita...
    od Teba označenie "trdlo" je tuším pocta... taká tá prvotná bezprostredná reakcia... Lebo vieš, že sme na jednej lodi a chápem, čo tým chceš povedať. Ale ešte máme čosi pred sebou aj na poli tvorby... cítim to v malíčku... Alebo sa mýlim? :-)))
    publikované: 15.06.2008 19:12:25 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Valasik...
    kto chce ma pochopí, kto nechce, mávne nad tým rukou. Nemala som na mysli iba blogzin. Tam boli niekedy aj čitateľné príbehy. A tieto, ktoré sa kopia od istého času, už ani nečítam. Mne stačí titulok. Niektoré reakcie na ne sú trápnejšie od trápnych - tiež mi stačia titulky. Už to nie je otázka vybrať si čo chcem čítať. Je tým zaplavený celý blog. Niektorí zámerne dávajú im podobné titulky, aby si ich niekto aspoň všimol. Táto "hra" ma už nebaví. Nechce sa mi pretekať sa čím vyzývavejším titulkom, čím viac kydaním jeden na druhého... pre potlesk hŕstky ľudí, ktorí sa neštítia ničoho. O tom to je. O atmosfére.
    publikované: 15.06.2008 19:17:36 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  19. crazygirl...
    dobrá reklama... "Musela" som sa pozrieť o čom hovoríš... :-)))
    publikované: 15.06.2008 19:41:01 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  20. believer...
    Vždy som sa potešila Tvojim komentárom. Boli trefné aj vtipné... a vieš dobre, že s radosťou som si "čítala" aj u Teba. Tvoje fotografie s textom nemajú chybu, to mi ver!
    Len mám pocit z Tvojich slov, ako keby si sa obhajoval, že to čo robíš a ako robiš, že je o.k. Ak Ti niekto tvrdí opak, tak ja to určite nie som... Ak to mal byť odkaz pre niekoho, tak dúfam, že to splnilo svoj účel. A to, že som Ťa nemenovala v texte, je iba preto, že v podstate si nepíšeme mimo blogu... Veľa šťastia, Believ. No vidíš, už ani tú Amandu som nestihla :-)))
    publikované: 15.06.2008 19:47:07 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Marti
    To nie je moje obhajovanie sa, vieme co som tu popisal...no ruplo mi v bedni, nevratim to, ak ked ma to mrzi, ale aj tak si za tym stojim. A odkazy som nechcel nechat tu nikomu, len som upresnil. Mame dost problemov v normalnom zivote a este aj tu si vieme zneprijemnit zivot. Tiez uz sem chodim len tak, niekedy len nakuknem a nepisem, niekedy sa u niekoho usadim a pisem a niekedy sem nieco dam aj ja.
    publikované: 15.06.2008 20:10:49 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  22. PRIPAJAM SA K NAZORU
    ze predbiehat sa, nasilu do nadpisov clankov vtesnat vulgarizmy a sexualne narazky nie je vobec kóšer a vypoveda to o cloveku. Ale my sa tym nedame znechutit, ze? Ak mas ozaj radost z toho, ze sem napises svoje pocity a nazory, tak to rob nadalej bez ohladu na inych. Kto nechce, nebude citat. Ale Ty budes mat svoje pocity namieste. PS: Vela zdaru!
    publikované: 15.06.2008 20:22:50 | autor: lisbeth (e-mail, web, autorizovaný)
  23. vieš martha..ak odidete..ty..bv..a ostatní "rozumní"..čo myslíte,že sa stane potom?..
    tiež som nad tým uvažovala..ale RMF je kus môjho srdca..mojej duše..a ja sa nemôžem opustiť len preto,že sa mi nepačí,čo sa deje u susedov..pochopila som,že nezodpovedam za susedovo správanie..a pokial môj dom má čo ponuknut,tak ponúkať bude..ak nebude už mať čo a komu,tak potom zavriem dvere a zmierim sa so situáciou..

    a možno si budem sama naklikavať čítanosť..:)))

    nie?..:)))
    publikované: 15.06.2008 21:34:30 | autor: ellita.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. nechcem byt moc sebavedomy...
    ale na prostest som odisiel aj ja na nejake dva tri esiace a???? a vono hovno...myslel som podla toho co blogeri viaceri pisali, ze nas odide viac, ale nejak som zostal sam...a fakt sa nic nevyrieslo...uz len cakam co admini ponuknu na slubovane leto...
    publikované: 15.06.2008 21:37:55 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  25. kiinka...
    u Teba sa mi páči, že "sa nekašleš"... Koľkokrát si ma už rozosmiala, ale aj zosmutnela svojimi zdravotnými problémami. A teraz ma napadlo, buď si už relatívne v poriadku, alebo to až tak neprežívaš... Možno si dám len nejakú dlhšiu pauzu a potom uvidím. Alebo budem písať iba básne... tými sa nemusím zapájať do diania na blogu :-)))
    publikované: 15.06.2008 22:06:52 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  26. pente-sileia...
    dovolím si - možno naposledy - reagovať na každého. Aj u Teba sa mi podarilo zasmiať sa. A ak si raz nepostrehla, že jedna "ironická spisba" bola adresovaná aj Tebe, tak som rada. Možno som to pochopila inak... Všetko dobré aj Tebe.
    publikované: 15.06.2008 22:32:10 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  27. Viky... tá "písmenková prostitúcia",
    a ja pridám ešte obcovanie, pedofíliu a zvieracie pudy... dúfam, že sú prechodným "zjavom" na tomto blogu. Že možno je to len módny výstrelok, ktorý prehrmí a až tak sa neujme. Zatiaľ je, žiaľ, opak pravdou. A dúfam, že nikto nepochybuje o tom, že by som dokázala držať krok aj s takýmito "móresami"... Ale mám svoje osobné kritériá, a momentálne aj dosť významné postavenie a nedovolím si skĺznuť tak hlboko. Verím, že ma chápeš a nezaradíš sa medzi tých, ktorí si myslia, že chcem naháňať len počty, hoci aj práve týmto príspevkom. Z toho som už "vyrástla". :-)))

    publikované: 15.06.2008 22:40:51 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  28. nie:)
    neboj...
    publikované: 15.06.2008 22:44:24 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  29. Zuzka Rozprávková...
    koľkokrát som Ťa chcela ísť pozdraviť, navštíviť Ťa na Tvojom blogu. A vieš dobre, že som k Tebe rada zaklopala na vrátka. Ale tie kozliatka z rozprávky sa odrazu kamsi vyparili a postupne prešli do nejakého zrkadlového labyrintu... Nie všetko patrí do rozprávok a to milé a nevinné je zrazu veľmi vzácne. Prepáč, Zuzi, ale nemôžem prísť na návštevu tam, kde už vopred viem, že bude pre mňa značne nesympatická téma. Stačí, že TV chŕli tragédie či ľudské drámy jednu za druhou a ešte aj tu mám čítať o tom ako sa niektorí neznesú, urážajú, zhadzujú? Zastanem sa Ťa a moja priateľka ma roznosí v zuboch? Už nemám síl byť v opozícii. A navyše nejaké to milovanie "s bohom" je bohovsky trápny titulok... Sorry. Všetko dobré! Dúfam, že sa ešte veľa zmení...
    publikované: 15.06.2008 23:04:31 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  30. ... nesympatická debata...
    malo byť...
    publikované: 15.06.2008 23:05:57 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  31. Ostatné reakcie neskôr - práve nám idú vypnúť elektrinu...
    Pekný deň všetkým!
    publikované: 16.06.2008 07:09:14 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  32. teda ja neviem,
    asi máme doma cenzurovaný počítač, lebo ja tu na blogu nevidím žiadne zvrhlosti, obscénnosti a vulgárnosti...
    je mi skôr zle z neustáleho osočovania a vyžadovania si pozornosti a sebaľútosti
    keď sa mi niečo nepáči,tak to proste nečítam a nerobím z toho problém
    hovorí ti niečo sloboda tlače?
    ani televízor nepozerám,keď v ňom nič nejde
    a nenadávam pritom na tvorcov tv programu. jednoducho ho vypnem a nebudem sa stále vyhrážať, že už ho nezapnem...nezapni a čo??
    publikované: 16.06.2008 09:01:10 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  33. KameliaB...
    Niečo na tom bude čo hovoríš. Dá sa však písať aj o takých témach distingvovane. Načo robiť z blogu arénu? Načo útočiť na druhých? Kvôli čomu? Že tí druhí nechcú byť verejnými zástancami nejakej oplzlosti či zhýralosti? Tak toto fakt nechápem. A tiež si myslím, že aj sloboda slova má svoje hranice. Osobne by som si vyprosila, aby ma niekto verejne karhal ako školáka, že čo niečo nenaštudovala. Je to krátkozraké a obmedzené... Na blogu sa dá zahrať všeličo, aj hlúposť aj múdrosť... Je však priehľadné čo je z toho hrané... :-)))
    publikované: 16.06.2008 09:10:01 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. janusha..takže ked sa ti niečo nepáči, tak to prehliadaš?..
    hmmm.. s tebou musi byť radosť žiť..:)))
    publikované: 16.06.2008 09:13:48 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  35. že som...
    niečo nenaštudovala... oprava.
    publikované: 16.06.2008 09:14:59 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Ellie
    nepochopila si, neprehliadam, práve som povedala, čo si myslím
    len akože keď sa mi niečo nepáči, tak keď začnem čítať, tak prestanem..strata času
    a keď sa mi prečítané nepáči, tak to poviem. nepáči sa mi to.
    publikované: 16.06.2008 09:17:00 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  37. vieš Janu...nepáči sa mi drvivá väčšina článkov..
    v poslednom čase..fakt to kvalitne rezignuje na tento priestor..
    pomaly je tu viac fotiek,ako článkov,aj ked na pravde funguje aj flog..

    a je mi pak luto,že ak niekto niečo napíše,tak aj ked to čítneš,tak sa nemôžeš uprimne vyjadriť inak,ako pozitívne,pretože v momente s teba urobia veriacu,naboženstvom poznačenú,sexuálne neslobodnú..atd..atd..atd..

    nepáči sa mi na tom celom viac veci,nielen članok ako taky..ale..to už som tolkokrat písala po komentaroch kde kade,že sa mi to nechce opakovať..

    ale prirovnám ti marthine správanie k inemu:

    ked si oblúbiš kaviarničku,kde sa budeš cítiť fajn, a odrazu tam začne chodiť parta ludi,ktorý budu pravidelne narúšať tvoju pohodu...budeš to prehliadať?..
    publikované: 16.06.2008 09:22:14 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  38. Janusha...
    Práve som písala reakciu a čakal ma Tvoj komentár.
    Nemýľ si slobodu tlače so slobodou slova. My nie sme tlač, ani ju nevydávame... Niektoré stvorenia sú vo vleku... a je im trápne povedať nahlas svoj názor. Ak dovolíš, ja si svoj názor poviem nahlas. Aj to je sloboda slova. Avšak aj tá má svoje pravidlá. A čo mám akože sebaľutovať? Že tu ešte som? A práve Ty ma ideš súriť s odchodom? Nech sa páči! Akoby Ti malo na tom záležať či je tu o jedného človeka viac alebo menej... Ja Ti, pokiaľ viem, nezacláňam? A propos, rebríčky hodnôt sa nerozdávajú na prídel... :-))
    publikované: 16.06.2008 09:22:46 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Ako mi z duše hovoríš:
    citujem Ťa: keď sa mi niečo nepáči, tak keď začnem čítať, tak prestanem..strata času a keď sa mi prečítané nepáči, tak to poviem. nepáči sa mi to."
    A Ty môžeš povedať, že sa Ti niečo nepáči a ja nie???????

    publikované: 16.06.2008 09:24:38 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Ďalšie reakcie...
    až cez obedňajšiu prestávku. Želám Vám pekný deň!
    publikované: 16.06.2008 09:31:15 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. marti
    ja ťa nesúrim preč, len nechápem prečo sa tým stále vyhrážaš...
    je to detinské..
    nedáš mi zmrzlinu, tak skočím z okna :))
    a opakujem, väčšina ľudí tu je fajn,
    vyber si tých s ktorými ti je dobre
    publikované: 16.06.2008 09:42:45 | autor: janusha (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. janusha...
    že si ma Ty s niekým mýliš? Takéto niečo som dala totiž prvýkrát... A ak som tu predtým nebola, tak iba preto, že som sa sťahovala a nemala som doma zavedený net. Alebo som objektívne nemohla... Takže tak! A na zmrzlinu chodím hocikedy... máme ju totiž po trase domov. Skákať z okna? Ty si dnes tuším expresionista či čo... :-))) Ono občas treba aj pochopiť čo tým chcel básnik povedať.
    publikované: 16.06.2008 10:08:30 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. Takže, jednou, aj pre Januschu a wyslúžilca a Emu a ...
    píšte si co scete, no ako si tak čítam blogy tých, čo komentujú, prispievajú a tak, že, čo ich zaujíma, o čom inak píšu a vôbec, tak nachádzam aj dievčatá ponekud mladá, ktoré chcú aj svoju školu prezentovať, krúžky záujmové, mesto, kde bývajú ....
    A pýtam sa verejne. Keď sex, tak sex, aj s dopomocou vlastnej mamy, prečo nie. Ale patrí sa označiť takéto príspevky? A zákon ostal kde? Budeme o lotosovom kvietku a semienku do úst vypisovať? Tak teda. Keď to neide po dobrom, pôjde to po zlom. A povie sa to. Súdružke prokurátorke. A o neznámom páchateľovi. A potom sa kukajte na kraviny v TV. Ahoj!
    publikované: 16.06.2008 12:48:32 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  44. Miťo...
    asi to bolo treba takto hlasnejšie povedať, že o čo ide. Ďakujem Ti. A pokiaľ ide o deti, ide aj o ohrozovanie mravnej výchovy detí a mládeže. To len tak na okraj - ak sa s tým ešte niekto neoboznámil. Ako vidíš, ja vyjdem z toho ako tá "zlá"... Asi preto, že som si dovolila poukázať na tie príspevky.
    publikované: 16.06.2008 13:35:30 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    ...
    publikované: 16.06.2008 13:37:08 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  46. tak toto som nepochopil :)
    vy bojujete na zlom mieste, teraz sa mi zdalo ako key t ofakt zvalujete na "mladost", to som vycitil a to mi je luto... vek je hlupost. oznacit take texty, ktore "vam" "nevyhovuju"? ved oni tie texty sa oznacuju same... a s tym pozeranim TV a kravin a mravnej vychove deti... prosim vas - to znie absolutne paranoidne... neprechadzate internetom denne? co tak zrazu sa toho bojite na blog.sk??? co tak zrazu? taketo clanky tu boli VZDY, vzdy, sem tam viac, sem tam menej... VZDY,..
    publikované: 16.06.2008 13:43:15 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  47. no..myslim,že už ste všetci mimo temu..
    každy ma právo na vlastne rozhodnutia..a na vlastne omyly..

    či to tí ostatní pochopia,alebo nie..
    publikované: 16.06.2008 13:59:02 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  48. Valasíku :-))
    vari pochybuješ, že aj ja môžem porníik blogčko dať? Mám? Na Patrik blogu? A povedať, veď keď tam doteraz bolo o kravinách, tak nečítajte? A čo tak Prebudenie túžby starnúceho muža? A rozdám si to s dvanásťročnou holkou? Takže čítať nebudeš? Si až taký demoš? Kamoš, neobhajuj jednoduchú pravdu. Keď porno, tak porno. Chceš porno? Nech sa páči, čítaj si porno. Som tu pre vás. A zdarma.
    publikované: 16.06.2008 14:07:30 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  49. Valasik...
    o tých deťoch to bolo v súvislosti s 15-ročným dievčaťom, ktoré písalo spolu s matkou erotické príbehy... Pokiaľ viem, tento vek je ešte akosi "nedorastený"... Mňa v inej súvislosti vek nezaujíma. Čokoľvek sa tu povie, je to iba uvažovanie nahlas, pretože aj tak s tým nikto nič nenarobí.
    Je na svedomí každého s čím prichádza. A musíš uznať, že už sa to preháňa. O čom sa tu ešte bude písať? O znásilňovaní bábätiek? Podľa mňa toto nie je najvhodnejšia pôda na také témy. Ani pornofilmy sa nevysielajú vo výkladoch... Len neviem prečo "napomínaš" tých, ktorým sa to nepáči. Už si to niekedy urobil, keď niekto napísal, že sa mu nepáči trebárs básen?
    publikované: 16.06.2008 16:10:48 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Topas...
    Občas mám pocit, že niektorí ľudia potrebujú ukázať prstom na to, čo je za hranicou slušnosti. Nazvať moje upozornenie "neustálym osočovaním a vyžadovaním si pozornosti a sebaľútosti" je niečo ako letcovi vysvetľovať ako má kráčať po chodníku. Je mi to trápne. Už fakt nemám náladu niečo vysvetľovať... Aký máš na to názor?
    publikované: 16.06.2008 16:26:24 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Noi čo Valasíku? Pracovná doba skončíva?
    Internetu už niet, zadarmo? Alebo čakáš na môj článok? Dám ho. Iba na Porno Patrik. blog. Ale nevím, nevím, či mi to tu majitelé dovolí. Anebo jako wysloužilej voják budu se bít za pravdu? Co myslíš? Asi nic. Také odpověd hovořící. Nic.
    publikované: 16.06.2008 16:29:57 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  52. lisbeth ...
    veru, znechutiť znechutených sa už nedá... Aspoň pokiaľ ide o mňa. Musím sa už len pousmiať nad tým ako ľudia radi oponujú, ale, žiaľ, väčšinou na opačnej strane... Ľudia sa dokážu baviť aj na tom, keď tu padajú vzájomné urážky a znižuje sa napríklad ľudská dôstojnosť... samozrejme, pokiaľ sa to netýka ich osobne.
    publikované: 16.06.2008 16:31:51 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. vlastne mi zacina byt zle aj z tohoto co sa deje v tomto komentovani
    nerozumiem... je dobre ukazovat na to co je zle - ale preco teda odchadzas??? prepacte radsej budem hovorit nic a pisat nic, pretoze sa to tu zvrhava do zbytocnej diskusie, ktora ma akurat ludskymi postojmi nastve...
    --- to ze tu je sloboda (blog.sk) ukazuje vyspelost spolocnosti, co pisat a ako, ale aj ako sa vsporiadat s tym, co nie je okej, ale tato diskusia je od veci...
    papa
    publikované: 16.06.2008 16:38:06 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  54. Marthi
    som tu krátko , ale pozorujem s otvorenými očami čo sa tu deje . máš pravdu , že hranice slušnosti vystriedalo bezhraničné osočovanie . prečítala som si články , ktoré vyvolávajú toľko vzájomnej arogancie . niekedy stačí čo i len jedno slovko a už je tu vzťahovačnosť , výčitky o nepochopení a pod . a ak nebodaj niekto vyjadrí svoj názor tak sa stane terčom osočovania . Marthi kvalita človeka sa prejavuje aj v správnom pochopení rady . niekto ju s radosťou príjme iný ju považuje za útok . určite som za dodržiavanie hraníc slušnosti . ale to si my sami musíme uvedomiť . sme zodpovední aj za to ako sa chováme , ako píšeme . je to naša vizitka . hádam nebudeme chcieť aby nám niekto stanovil hranice slušnosti . to by bolo potom na zamyslenie akí ľudia sa to tu stretli .
    publikované: 16.06.2008 16:58:10 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  55. ahoj Martha
    dlho som tu nemohla byť ,...a toto čo píšeš, ma zaskočilo,...si skvelý človek a určite by si mnohým pre "pár jednotlivcov" veľmi chýbala,...ja chápem, že moja malá ozvena ťa asi nejako nepresvedčí,...ale naozaj som si ťa obľúbila, tak vedz, že mne naisto chýbať budeš O_ô
    publikované: 16.06.2008 19:22:44 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  56. Topas...
    Ja len tak uvažujem nad tým, ako pomenovať to čo sa s niektorými deje. A potom samozrejme následne aj s nami. Ja som tolerantná, pokiaľ ide o občasné výstrelky. Ale urobiť si prioritu z výstrelkov sa mi nezdá práve najšťastnejšie.
    Vážim si Tvoj názor a musím uznať, že by to chcelo hlbšie zamyslenie sa, prečo je tomu tak.

    Znovu som si čítala čo si napísala o virtuáli na svojom blogu.
    Ak Ti vyjde čas, prosím Ťa, pokračuj v tej debate. Možno osloví viacerých a vzájomne sa prepracujete k podstate situácie. :-))
    publikované: 16.06.2008 19:37:16 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  57. Derechura...
    veru, dlhšie som od Teba nič nečítala. Lenže ja som tiež obmedzovala návštevnosť, tak sme sa v podstate stretli akoby na okraji diania. Ale to čo píšeš ma zakaždým osloví, niekedy aj rozosmeje a mám dobrý pocit, keď nájdeme spoločnú reč na aktuálne témy. Máš pravdu v tom, že by som nemala kvôli pár jednotlivcom odísť. Moje rozhodnutie bolo spontánne a nateraz je nutné... Ale zasa na druhej strane neurobím radosť tým, ktorí provokujú a niektorých tak trochu vedome odháňajú. To čo napíšete - môj okruh, ktorý som pravidelne navštevovala - však budem čítať naďalej - ak sa mi podarí nakuknúť. Môj malý štrajk sa bude týkať iba mojich vlastných príspevkov. A pritom vieš ako rada píšem... Vrátim sa na "návštevu" 24. júna - keď budem mať 1. výročie na blogu - a uvidím aký pocit z príspevkov budem mať potom. Veľa šťastia, Derechura, a vedz, že aj Ty (tak ako Viky, Ellie a Topas, ale aj ďalší) si ma presvedčila, že návrat by nemal byť problémom. Úplný odchod by bol oveľa väčší...
    publikované: 16.06.2008 19:50:48 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  58. martha veľký úsmev sa mi objavil na tvári
    keď si mi odpovedala a ako si odpovedala,...verím, že sa tu budeme stretávať, priateľov si získa človek ľahko ale udržať si ich je problematickejšie, a ja v tebe priateľku vidím, a dúfam, že si ju aj udržím, veľa šťastia a nech sa ti darí O_ô
    publikované: 16.06.2008 20:00:32 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  59. Valasik...
    vážim si Tvoju úprimnosť. To čo tu bolo uvedené však bolo zovšeobecnenie a nebolo to vôbec mierené na Tvoju adresu. Miťovi verím, že vierohodne zreprodukoval to o čom čítal a ja som iba rozvinula jeho myšlienky. Aj keď nemusel potom rozvíjať svoju "fantáziu". Je to však jeho právo, tak ako sa o tom všetci vzájomne presviedčame.

    Podávam Ti priateľskú ruku, lebo nebol môj úmysel niečo ešte viac vyhrocovať. Snažila som sa postupne reagovať na komentáre. Nebyť toho, že Janusha príde s niečím pre mňa nepochopiteľným, tak už tu asi ani nie som. Sľúbila som však ešte reagovať na tento môj príspevok, tak to splním.

    P.S. Život je pestrý. A prečo by sme si ho mali znepríjemňovať cudzími problémami, keď svojim máme až až. :-))))
    publikované: 16.06.2008 20:33:48 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  60. ... svojich máme až až...
    oprava.
    publikované: 16.06.2008 20:35:09 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  61. marthuska
    ja som nic nezobral osobne, ale debata uz je inde proste a ja eee v nej uz nechcem byt :) ja len ze ludia su rozni a odchodom sa nic nevyriesi... ale ved to vies ako vidim a ide ti o ine :) vela stastia :)
    publikované: 16.06.2008 20:41:27 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  62. :-)
    Ďakujem.
    publikované: 16.06.2008 20:46:34 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  63. Valasiku, prečo mi neodpobedáš?
    Martha sa rozhodla, dobre. A moje otázky nestoja za fajku? Ty si nemyslel? A čo si myslel? Že nemyslieť je normálne? Že stačí iba tak, po blogersky obísť? Nedám Ti pokoj. Vyjadri sa, konečne,Valasíku. Označiť, či neoznačiť? Ako čítať najčítanejšie? A neuhýbaj, neodchádzaj , žiadne veľa ščastia a držku ku tomu. K veci, Valasíku. K veci. Tak sa veci majú.
    publikované: 16.06.2008 21:23:36 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  64. Mito
    ked sme pri tom co t uirituje ludi . irituje ma tvoj styl pisania a nechapem co chces povedat, pretoze ti polovicu veci nerozumiem, ale respektujem. ale ked sa tolko vypytujes...
    mne je jedno ci oznacit alebo nie... same sa oznacuju... a to ze ma klikov 2345 mi je jedno... ja si necitam najcitanejsie clanky, ja klikam a podla prvych viet sa rozhodujem...ak to admini spravia nech sa paci oznacujme ich aby ste problem nemali vy...vyhovuje...
    publikované: 16.06.2008 21:28:27 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  65. Valasiku, nechcem Ťa iritovať,
    styl mého psaní je jednoduchý. Keď sa pýtam, čakám odpoveď. Čítaš si podľa sebe stanovených pravidiel. Dobre. To je all right. A čo deti? A neháme to na adminov? No, tak to teda nie. Sme už predsa dospelí. Kam by sme to dospeli, keby sa najčítanejšie články mali vyberať? Tak teda porno. pravda.sk? Kliky ma tiež nezaujímajú. Mňa zaujíma postoj. Bloger je anonymný, bez zásad, nemá čo sa vyjadriť? Irituje? Aj mna irituje. Nie Tvoj názor. Mna irituje, tento blog, kde ked píšem, niekto mi písmenká uberá, pridáva, ako v rozprávke. Aj teraz. Možno aj teraz nerozumieš. Ale ja to aj tak odentrujem.
    publikované: 16.06.2008 21:48:28 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  66. :)
    hmm :) ved o zmenu na blogu prosim a otravujem dlho :) len tolko...:) a inak :)
    publikované: 16.06.2008 21:58:36 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  67. No vidíš,
    a už sme dvaja :-)))) Ani to nebolelo, a to je dobre. Alebo zle? Keď niečo nikoho neboojho hladlí, ani nič nepáli, každý si svojho hladí a prchá. Do dáli.
    Iba to som, a nemysli si, Valasíku, nemám ku Tebe zášť :-))
    publikované: 16.06.2008 22:10:04 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  68. Miťo...
    je dosť zvláštne, že si sa pustil práve do Valašíka... On je v tom v podstate nevinne. Ale viem si predstaviť, ako niektorí pobehujú a nevedia sa rozhodnúť, na ktorú stranu barikády sa postaviť. Vtedy je najlepšie ísť ... na pivo. A by sa to nepo..... ešte viac. :-)))
    publikované: 17.06.2008 15:08:58 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. ADMINOVI: Navrhujem založiť porno-blog
    A bolo by celkom fajn keby sa tam mohol ako prvý presťahovať blogzin. Má preto všetky predpoklady. Nezbedných písmenok je tam až až. A mohli by ste tam dať viac reklamy, však tam bude pri dverách tlačenica... Je neférové nechávať porno na bežnom blogu, ktorý ani nefičí non stop aj v noci... To o tých zvieratách by malo mať prednosť!
    publikované: 17.06.2008 15:23:17 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. Keďže predchádzajúci titulok "nechtiac" preskočili, tak pripomínam...
    Budeš sa milovať s bohom: Zvieracia vášeň. Tak toto je tu zatiaľ unikát...
    publikované: 17.06.2008 15:39:13 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. hm hm...hm..:)
    ja som tiež objektom tvojho hnevu? :))
    publikované: 17.06.2008 15:45:19 | autor: em (e-mail, web, autorizovaný)
  72. em
    neviem presne ci tato otazka je vzhladom na ucel tohoto clanku vhodna, alebo dokonca opodstatnena :)
    publikované: 17.06.2008 15:47:28 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  73. em...
    Januscha mi tu napísala niečo o sebaľútosti... doteraz som nepochopila ako to myslela. Ale na Tvoju otázku by som vedela určite odpovedať, pokiaľ by som čítala od Teba všetko (a viem, že som nečítala, sorry)... Ale tie zo začiatku boli iba erotické. Ja proti erotike nemám nič - veď niečo som tu napísala tiež. Ale porno trebárs so zvieracou vášňou, tak to už sem skutočne nepatrí... Alebo admin v tichosti zmenil pravidlá a už sa môže...???? Nič také som sa však nikde nedočítala. Emko, už vieš čo tým chcem povedať?
    publikované: 17.06.2008 16:10:50 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. Neviem prečo (asi iba ja) mám pred očami toto:
    Užívateľ svojím súhlasom s týmito podmienkami prehlasuje, že bude Službu využívať v súlade s dobrými mravmi, tzn. predovšetkým:
    nebude úmyselne preťažovať server
    nebude Službu využívať k šíreniu pornografie...

    Dala som si pauzu 10 dní - aby som nepreťažovala server :-))
    a týmto malým štrajkom chcem pripomenúť 19. bod podmienok registrácie... ako neúplný uvedený vyššie...

    Ahoj Valasík! Iba takto Ťa pozdravím, aby si nepovedal, že Ťa vťahujem do diskusie "nasilu" :-)))))
    publikované: 17.06.2008 16:31:25 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. ja som len na článok reagoval :))
    a veď ja len v dobrom...a s tebou duplom martík ;))
    a neviem neviem...polemizoval by som či boli iba eroto :))
    publikované: 17.06.2008 16:44:24 | autor: em (e-mail, web, autorizovaný)
  76. Emko...
    niekedy je dobre si zapolemizovať alebo taká dobrá debata nie je zlá :-)))) A nevšimol si si ako "šikovne" som sa vyhla tomu, aby som Ti dala jednoznačnú odpoveď? Alebo si chcel počuť, že áno, bolo? To si musíš zhodnotiť hlavne Ty sám. S akými pocitmi a s akým zámerom si to písal... Aj keď je niečo sexi nemusí to ešte byť porno. To sú tie rozdiely...
    publikované: 17.06.2008 19:31:17 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  77. no ja si nepamätám,...
    ...že by som porno veru písal :))

    ...tak ale beztak...bolo teda? :)) ja neviem...píšem si čo chcem a toho sa držím...o tom by to predsa malo byť...sex je dnes všadeprítomný a veru aj tu...keď naň ľudia klikať chcú, nech klikajú...mne tu až tak neprekáža...keď tak skôr spôsob debatenia, ktoré je bohužiaľ šasto pod úrovňou dospelých ľudí...a preto sa mu vyhýbam, lebo ako písala ellie to je vážne strata času a nech už má sused domček postavený na akýchkoľvek základoch, dôležité je kto v ňom býva...ja si akú takú predstavu o svojich susedoch robím práve podľa komentárov... a ak polemizuješ napríklad nad tým, že sa to prostredníctvom blogu dostane aj k mladším generáciam, ktoré na to majú čas, tak myslím, že k nim sa to dostane aj tak a keď nie tadeto tak určite inakade :)
    ...ja som reagoval preto, lebo si pamätám ako si ma čítavala zo začiatku a ako ja stále čítavam teba a skrátka, že by mi bolo ľúto stratiť blogsuseda práve v tebe ;)) tak! :)
    publikované: 17.06.2008 19:39:27 | autor: em (e-mail, web, autorizovaný)
  78. em...
    možno práve preto, mi u Teba "takmer" nič nevadilo. Ale asi som bola zle pochopená s tou mladšou generáciou. Ja som iba nadviazala na Miťa. Tam išlo o 15-ročné dievča ako spoluautorku príbehov so sexuálnou tématikou. A v druhom kole - ktoré je oveľa podstatnejšie - je to, že toto nie je priestor na porno. Ak opisuje autorka čo ako nezbedná úd a polohy a šťavy a kí ďas, tak to sa sem už nehodí. Nielen, že je to neestetické... ale treba si položiť otázku, k čomu sa chceme ešte prepracovať? K opisu znásilňovania detí? Lebo už tu bola aj pedofília atď. Veď toľko pekného by sa dalo písať o láske, o vzťahoch, zážitkoch. Fantázia je aj o tom, že čokoľvek môžeš opísať v náznakoch, v prirovnaniach a aj vtipne. Ale Ty si všestranný autor, predsa Ťa nebudem "školiť". Hlavne sa treba držať zdravého rozumu a neexperimentovať s ľudskou toleranciou.
    publikované: 17.06.2008 20:03:48 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  79. em
    to , že máme svoje domčeky s určitým štandartom si chceme uchrániť . a tiež mi nie je príjemné ak sa môj domček nachádza v mestečku , kde sa sex až porno len tak prechádza pomedzi domčeky a hľadá kde by našla vhodných respondentov . na to nech je zriadená iná inštitúcia . pochybujem , že by drvivá väčšina blogérov prišla na blog.pravda.sk za účelom prezentácie sexu , resp. príspevkov so sexuálnym podfarbením až ostrým prezentovaním . je pravda , že deti majú možností dosť aby sa oboznámili so všeličím . aj so sexom . resp. s nejakým jeho literárnym alebo obrazovím pretavením . ale je mi nepríjemné ak to spoznávanie budú spájať s blog.pravda.sk .
    publikované: 17.06.2008 20:12:22 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  80. ahoj
    ahoj babicka ako sa mi mas a prpaac za ten dnesok rano :((


    macka mala
    publikované: 17.06.2008 21:02:19 | autor: Marcelka (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. Ahojček Marcelka :-))))
    všetko je o.k. Dobrú noc a pekné sníčky...
    publikované: 17.06.2008 21:22:25 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  82. erotika/porno/...
    Pripravujeme nasledujuce:
    u kazdeho clanku sa bude musiet povinne zaskrtnut, ze je to clanok s explicitnym obsahom (bude presnejsie specifikovane, co do tejto oblasti spada).
    takto oznaceny clanok sa NEBUDE zobrazovat na hlavnej stranke blog.sk, nebude sa zobrazovat na pravda.sk
    pre jeho zobrazenie bude na hlavnej stranke link na podstranku, kde budu zobrazovane vsetky clanky, vratane takto oznacenych.
    pred jej zobrazenim bude neprihlaseny navstevnik odsuhlasit, ze ma viac ako 18 rokov, prihlaseny uzivatel si toto bude moct nastavit vo svojom profile
    publikované: 20.06.2008 14:45:55 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  83. ste dodatok
    ak clanok bude spadat do tejto kategorie a nebude oznaceny, bez milosti a upozornenia ho zmazeme
    publikované: 20.06.2008 14:47:10 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  84. Wa... je to potešiteľná správa asi pre všetkých...
    ktorým na tom záleží... Ak sú jasne stanovené pravidlá, bude menej vzájomných nedorozzumení a prípadných "nútených" odchodov. Už sa teším kedy sa to spustí... Ďakujem.

    publikované: 20.06.2008 18:06:08 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  85. v tejto chvíli sa neviem vyjadriť, či...
    sú pripravované opatrenia pre blog.pravda.sk a pre blogerov dobrou alebo zlou správou.. viac napovie presná špecifikácia a spôsob posudzovania onoho explicitného obsahu, pre ktorý budú články „bez milosti a upozornenia“ mazané...
    publikované: 20.06.2008 18:37:14 | autor: wyslúžilec (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014