Martha Bielska

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Preventívne sa pýtam...

... na pripravované zmeny na blog.pravda.sk.

Náhoda chcela, aby som sem nakukla. Prečítala som si oznam v záhlaví týkajúci sa zmien na blogu.pravda.sk.

Ukončenie spolupráce Singularity, s.r.o. a Perex, a.s.

"Na základe vzájomnej dohody sa Singularity, s.r.o. - prevádzkovateľ blog.sk a Perex, a.s. - vydávateľ denníka Pravda dohodli s účinnosťou od 1.3.2010 ukončiť spoluprácu na projekte blog.sk.
Od 1.3.2010 budú všetky blogy s adresou nickname.blog.pravda.sk prevedené na adresu nickname.blog.sk a nebudú naďalej propagované na stránkach pravda.sk."

Keďže sme tu každý za seba, pýtam sa aj ja sama za seba, pretože uvedené štyri riadky ma nútia do zopár otázok a konštatovaní - preventívne.

1. V prvej vete sa spomína ukončenie spolupráce na projekte blog.sk a nie na projekte blog.pravda.sk. O.K. možno je to iba detail.

2. V druhej vete sa uvádza, že všetky blogy s adresou nickname.blog.pravda.sk budú prevedené na adresu nickname.blog.sk a nebudú naďalej propagované na stránkach pravda.sk. A tak sa pýtam, aby bolo jasno. To propagovanie sa myslí na úvodnej stránke pravda.sk alebo sa tento blog celý "presunie" mimo teritórium PRAVDY?

Nech by to bolo už tak alebo onak, vychádza mi z toho, že tí, ktorí mali pôvodne označený blog nickname.blog.sk by sa nemali "dožiť" žiadnej zmeny. Tak som si teda premenovala blog z pravďáckeho na blog bez označenia. Každý blog však pod niečo patrí, samozrejme, ak nemá svoju vlastnú doménu na internete. Alebo sa mýlim? Kde bude teda domovská stránka našich blogov??? Alebo platí môj bod 2?

3. Je záruka, že sa obsahu môjho blogu - s označením marthabielska.blog.sk - určite nič nestane????? Alebo sa obávam zbytočne a premenovať sa sama  nemusím? (Je zvláštne nechať si premenovať blog bez hesla.)

4. Prečo nie je v ozname o zrušení blog.pravda.sk spomínaný novyblog.pravda.sk??? Je to neúplná informácia.

Vopred  ďakujem za odpovede.


Preventívne | stály odkaz

Komentáre

  1. odpoved
    blog.sk nadalej bude fungovat a vsetky blogy nickname.blog.pravda.sk budu automaticky prevedene na nickname.blog.sk
    aktualne sa titulka blog.sk presmeruje na blog.pravda.sk, od 1.3.2010 sa vrati na domenu www.blog.sk.
    Je pravda, ze z uvedeneho to nie je uplne jasne. Takze: pravda.sk a blog.sk budu od 1.3.2010 opat na sebe nezavysle stranky a teda ziadne prepojenie nadalej existovat nebude. Obsah vsetkych blogov zostane bez zmeny, az na vyssie uvedenu zmenu URL blogu.
    publikované: 22.02.2010 14:29:34 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Takáto promptná odpoveď admina ma prekvapila. Ale...
    do textu som musela doplniť ešte bod 4. Naozaj som si doteraz nevšimla, že existuje nejaký novy blog pravdy. Prečo sa nespomína takáto možnosť?
    publikované: 22.02.2010 14:34:33 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  3. hej novy blog :)))
    som sa hned zrana vytocila a nasledne zasmiala... niekto sa velmi velmi angazoval a tak vznikol novy blog ktory pomaly bude vediet kde byvas, kolko zarabas a kolko mas deti keby si nahodou vystrkovala rozky :)
    publikované: 22.02.2010 14:58:19 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. novy blog pravdy
    je ich vlastne riesenie a je na kazdom, ci sa tam zaregistruje a bude tam blogovat
    publikované: 22.02.2010 15:10:43 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Kiti, ale taký guláš som dávno nevidela...
    Neviem či je dôstojné "hádzať solídnych blogerov s občianskymi menami" medzi tých, ktorí si vybrali Pravdu práve, že sa im nechcelo ísť sa pretŕčať na blog.sme. A ešte smiešnejšie mi pripadá dať si civilnú fotografiu a podpísať sa nejakým tým vymysleným nickom. To je práve tá dvojitá identita, o ktorú osobne nestojím. Som za buď / alebo.
    Niektoré blogy tam uverejňujú to čo je na stránkach Pravdy, fotografie sú prevzaté z Pravdy.sk, SITA a pod. čiže sú to noviny v novinách. Je neetické publikovať ten istý článok v tom istom čase na dvoch rôznych miestach. Nuž neviem, neviem kam to bude smerovať...
    publikované: 22.02.2010 15:15:23 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ou keď som si konečne zvykol
    .. dúfam že okrem názvu sa nemení nič.. nechce sa mi znovu zvykať na grafiku a ovládanie..
    publikované: 22.02.2010 15:28:01 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Iviak
    Ja to chápem tak, že tento blog bude existovať naďalej. Ak teda môžeme veriť slovám admina. Mne sa tiež nechce zakladať nový blok. A to čo som videla, to už nie je ono...
    Možno by sa dalo na to zvyknúť, ale prečo??? Keď nás tu nechcú, tak dovi. Ak by nás tu chceli všetkých, nezakladali by novy blog.
    publikované: 22.02.2010 15:39:04 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Už mám z toho malý "blok"...
    :-)
    publikované: 22.02.2010 15:39:52 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Trochu som sa rozhliadla
    Snažím sa pochopiť o čo ide. Vychádza mi z toho, že musel byť založený novyblog.pravda.sk, lebo starý niekomu nevoňal.
    publikované: 22.02.2010 16:59:50 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  10. www.blog.sk bude bezat dalej
    Nikto nic nestrati, ani dizajn, ani clanky. Zmeni sa len link na samotny blog u tych co pouzivali tvar: nieco.blog.pravda.sk na nieco.blog.sk

    Samozrejme vyvoj www.blog.sk bude pokracovat dalej a mal by sa prejavit predovsetkym v pozitivnej zmene funkcionality a dalsich novych veciach, ktore zatial nezverejnujeme.
    publikované: 22.02.2010 17:01:03 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. dmiba, martha
    dmiba
    som velmi rada ze tento blog ostava a ze sa bude len zlepsovat :)
    martha
    myslim ze sa tu vytvorila vcelku dobra komunita blogerov a dufam ze tu ostane vacsina :) a mozno nam zase bude hej ;))) mne sa novyblog nepaci.. ani po stranke grafickej a najma musim povedat ze komentovat len po prihlaseni a prihlasenie len s uverejnenim pomaly bankoveho uctu mi naozaj nieje po voli :)
    publikované: 22.02.2010 19:42:45 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. žeby návrat dobrých časov ?
    publikované: 22.02.2010 19:54:14 | autor: sagi (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. sagi...
    a v akom zmysle? dobrom alebo zlom? :)
    publikované: 22.02.2010 20:19:14 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Dmiba
    Ďakujem za reakciu. Postupne sa všetko vyjasní. Už len (s obavami) dúfam, že sa na tento blog dostanú aj čitatelia aspoň prostredníctvom slovka "Blog". Kto chce si sem cestu nájde, len musí vedieť kadiaľ.
    publikované: 22.02.2010 22:56:50 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  15. no,
    nedivim sa,ze admini prilis nepropagovali novyblog,to by asi nerobil nikto,kto ma aspon trochu vkusu,odhliadnuc od toho,ze ten novy utvar bude akoze konkurencia:-)suhlasim ale,ze oznamenie mohli napisat zrozumitelnejsie,ponuknut uzivatelom moznost prestupu na ten pravdovy novopaskvil a sucasne ich uistit,ze na tomto mieste su stale vitani a doma.osobne nevidim dovod k prestupu,myslim,ze bez dozoru vacsieho media tu bude este vacsia sloboda,mozno sa dockame avizovanych technickych zmien,je tu dobra spolocnost,pohodove uzivatelske rozhranie,dobra grafika.inak dost dobre nechapem,ze pokial sa,ako uvadza kitti,niekto zhusta angazoval o vytvorenie noveho blogu,preco je ten vysledok taky priserny a cim hodla bloggerov a citatelov zaujat?predsa ked prichadzam s niecim novym,tak sa to snazim urobit lepsie ako to robia ti,ktori s tym prisli uz davnejsie...vie tu niekto,kto je ten angazovany "sikula"?:-)
    publikované: 22.02.2010 23:29:19 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. ja osobne mám z toho taký dojem,
    že niekto potrebuje svoj priestor pre vyvolenejších, než vyvolených, pričom sa zo dve zo tri strany nevedeli dohodnúť, ako povyhadzovať tých, ktorí sa im nepáčia z tohto blogu a tak si vytvorili nový s tým, že si tam budú filtorvať, koho si tam pustia, koho nie ... a možno sa mýlim.
    Všetko môže byť úplne inak a je to asi jedno.
    Zrejme tento blog bude nadalej fungovať ako nezávislá strana bez akejkolvek previazanosti na pravde, čo mne osobne zase až tak neprekáža, ak sa tu udrží okruh ludí, ktorí sme budú chodiť a nezakape to tu.
    Ale to je zrejme na ľuďoch.

    Ja sa osobne za svoj názor nehanbím a moje texty, často ironické a karikujúce sú také moje malé decka. A každému, kto mi apsoň trochu príde byť v pohode a komunikácia s ním na anonymnej báze vyzerá byť rozumná, veselá, ľudská svoju identitu odhalím, avšak priestor internetu je veľmi široký na to, aby som to robila automaticky. To je dôvod, prečo mi zatiaľ nepripadá byť novýblog ako atraktívne prostredie. Chcem mať na výber, koho si pustím do svojej obývačky :)
    Ale uvdíme - čas ukáže.
    Som skutočne zvedavá, ako to po prvom marci vlastne klapne a dúfam, že tu ostane partička dobrých ľudí.
    publikované: 23.02.2010 06:57:48 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Bonnie
    Ja (zatiaľ) tiež nevidím dôvod k prestupu. Počkám si však na 1. marec a som zvedavá ako sa na tento blog dostanem. Napadlo ma, že ten preklik na lište BLOG môžu celkom v pohode presmerovať na NOVYBLOG. Aspoň uvidíme ako sa tu narába s archívom, ako sa narába s tými, ktorí sa akože znepáčia... A zákulisie ma nezaujíma, pretože to vec už aj tak nerieši. Ale možno to bolo zbožné želanie práve tých, ktorí sa tam od prvých dní najviac pretŕčajú.
    publikované: 23.02.2010 10:10:35 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  18. bonnie... :)
    predpokladam ze za tym stoja ti, ktori vehementne vyvolenych pozyvali na novy blog ;)
    a nazorovo suhlasim s petulou... proste vyvoleni odisli na novyblog...
    a ja s velkou radostou ostanem tu... a podla mna tu zostane dobra partia :) pevne verim :)
    publikované: 23.02.2010 13:06:58 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Petula
    Som rada, že máme na vec podobný názor. Ani mňa nikdy nepriťahovala tlačenica. Nepotrebujem si nič dokazovať. Mne stačí občas sem prísť a "vykecať sa". Už mi to aj chýbalo. A hľa, aká fajn príležitosť k návratu. :-)
    publikované: 23.02.2010 13:48:12 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  20. martha, presne tak - pohoda, klid ...
    kam sa ponáhľať?
    na ponáhľanie sa zomiera ...
    publikované: 23.02.2010 14:01:18 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  21. aj ja
    som sem prišla prečítať si o ľu´doch, pre ľudí a vôbec som netúžila vedieť, aká "super tvár" sa skrýva za nickom. Ak sa budeme musieť registrovať občianskymi menami , bu´d budem klamať, alebo budem musieť odísť. Bolo by mi veľmi smutno, keby som sa s vami všetkými musela rozlúčiť a hlavne vaše príspevky nemohla čítať
    Marta vďaka, že si to aj v mene mojom takto ozrejmila s admin
    publikované: 23.02.2010 14:48:49 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  22. vasilisa26
    Bloger je bloger so svojim nickom. A keď budem chcieť niekde vystúpiť ako občan, tak použijem svoje občianske meno. Pravidlá sa však nemôžu meniť spätne. My sme prišli na tento blog s tým, že nám to takto vyhovuje. Ak dávajú nový blog, potom prečo ho nedali iba pre tých, ktorí chcú písať pod svojim občianskym menom? Prejsť však s menom z tohto blogu do nového sa mi zdá prinajmenšom čudné, keďže tento blog tu zostáva.
    publikované: 23.02.2010 15:34:22 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  23. našla som toto,
    ==Po vlastných skúsenostiach, kedy sa na mojich starých blogoch nazhromaždili zbytočné hádky, ktoré som nemohla nijako ovplyvniť. Potrebujem nástroj, ktorý mi ukáže, s kým mám dočinenia, dopraví mi jeho IP adresu a elektronickú adresu priamo do mailovej schránky. Nástroj, ktorý mi pomôže odstrániť akýkoľvek nevhodný komentár, čo by mohol dehonestovať moje články vulgarizmami, resp. inými útokmi. Potrebujem adminov, ktorí budú vedieť, čo sa na ich blogovej doméne deje, budú mať prehľad o blogeroch a v prípade potreby včas zasiahnu.===možno to ozrejmuje, prečo nové podmienky. K hore uvedenemú, admini mohli zasiahnuť aj teraz, keby boli chceli, nepotrebovali ani občiansku adresu
    publikované: 23.02.2010 15:50:10 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  24. Vasilisa26
    vyrazila si mi dych. Musela som k tomu napísať pár riadkov samostatne. Ale som rada, že som to čítala. Aj dodatočne si môže človek urobiť vlastný úsudok.
    publikované: 23.02.2010 16:41:50 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  25. neviem, ja osobne nepotrebujem adminov na to
    aby zabránili dehonestácii mojich článkov. Ten, kto sa ukáže ako hlupák dehonestujúcim názorom a prejavom, dehonestuje sám seba ...
    Hlupák ma predsa nemôže uraziť.
    publikované: 23.02.2010 21:18:35 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  26. urážajú ma narážky o tlačenici a dokazovaní si niečoho, o vyvolených...
    ale asi by som mala na toto tu všetko kašľať a robiť niečo iné...uvedomujete si vôbec, čo píšete? prečo odsudzujete tých, ktorí si založilo Nový blog? Ublížili vám? Ublížila som vám ja nejakým spôsobom? Cítim z týchto článkov len závisť a samé negatívne emócie, akési tvorenie táborov, v ktorých sa družne potľapkávate po pleci a hovoríte si, ako je vám dobre tam, kde ste...

    ...ale nie všetci niekam patria, nemám rada, keď ma ľudia škatuľkujú, nálepkujú, možno to práve robím aj ja...no na podobné komenty narážam na viacerých miestach...a je mi z toho smutno...

    starý blog, aký nezažila ani Marta, tu už nikdy nebude...možno iný a bude sa vám páčiť, ale čo si ja pamätám, takto sme sa pred tromi rokmi nikdy neosočovali, ani neohovárali., nevymýšľali konšpiračné teórie o blogeroch.....

    utvrdzuje ma to bohužiaľ v tom, že tu už nemám čo hľadať a vlastne už nikde...
    publikované: 23.02.2010 22:21:42 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  27. zopar poznamok
    martha:mozno nechapem presne,co si komentom myslela,ale to by ma teda fakticky nastvalo,keby bol moj blog presmerovany bez mojho vedomia a suhlasu niekam inam-napr.na novyblog.avizo,ktore sme dostali-ako sa nam zmeni nazov blogu(ze sa vypusti pravda) je pre mna ok.

    kiti,petula:asi nie som dost v obraze,lebo nechapem o akych vyvolenych to pisete.ak v tom ma prsty niekto odtialto-ako aktivator,islo zrejme o niekoho,kto si poriadne potrebuje namasirovat ego a tzv."vyvolenych" povazujem za obete ich manipulacie.pretoze stratit slobody,ktore mame tu-podriadovat sa zbytocnym pravidlam,ktore si vymyslel nejaky ustrasencek potrebujuci umele,neprirodzene nastroje na to,aby mal komunitu pod kontrolou mi pride chore a spiatocnicke.aby niekto iny rozhodoval o tom,ci pusti na blog blogovat aj moju kamaratku,alebo kamarata,to je prosim pekne co?:-)rovnako nepritazlive sa mi javi vytahovanie osobnych udajov.

    vas26:prepanakrala,odkial citujes svoj koment z 15:50?zaujalo a znechutilo ma najma:" Potrebujem nástroj, ktorý mi ukáže, s kým mám dočinenia, dopraví mi jeho IP adresu a elektronickú adresu priamo do mailovej schránky. Nástroj, ktorý mi pomôže odstrániť akýkoľvek nevhodný komentár, čo by mohol dehonestovať moje články vulgarizmami, resp. inými útokmi. Potrebujem adminov, ktorí budú vedieť, čo sa na ich blogovej doméne deje, budú mať prehľad o blogeroch a v prípade potreby včas zasiahnu."to zavana skutocnym slabostvom,zbabelostou,nizkym sebavedomim,potrebou cenzury a zasahovania do diania do ktoreho je dotycneho hovno.dufam,ze to nie je z tvojho pera,nesedi mi to k tebe...

    dia - vies co sa hovori,ake si to urobis,take to mas.myslim,ze nikto nezavidi odislym bloggerom,ze sa dostali na podu vacsej kontroly a obmedzovania.ak si odisla aj ty,budes mi tu chybat
    publikované: 23.02.2010 23:13:49 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  28. bonnie
    nikam som neodišla, rovnako ako čoko a niektorí ďalší...poznáš príbeh o Sizyfovi? miera slobody závisí od toho, ako ju človek prežíva, resp. vníma...aj vo väzení môžeš byť slobodná...

    a ja už nemám záujem písať..ani tu, ani na novom blogu...najskôr som si povedala, že ho zruším, veď aj tak nemám čas, po týchto článkoch som ho just nechcela zrušiť...vlastne som nemala v úmysle písať, určite nie tak skoro...lenže vy ste mi to už natoľko znechutili, že...och! píšete o nezávidení kotroly nad odišlými blogermi, ale na druhej strane vy sami nakladáte s ľuďmi neslobodne!

    ...iné je porovnávať kvalitu oboch blogov...
    publikované: 23.02.2010 23:30:19 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  29. Dionea
    Prečo chceš chytať niečo za chvost, keď Ti to už prekĺzlo pomedzi prsty? Ale inak: prečo nikdy neveríš tomu čo napíšem ja a veríš tomu čo napíše niekto iný? Prepáč, ale komu chceš robiť advokáta? Nepoznáš to staré príslovie, že bez vetra sa ani list na strome nepohne? Moja reakcia je iba na to čo som si tu mala možnosť včera poobede prečítať. A ako si mala možnoť zistiť, čítať už viem. Tak si pozri, prosím Ťa, čo napísala Čoko u Ellie vo včerajšom príspevku. A že nevieš koho mohla citovať Vasilisa26? Nuž za to už naozaj nemôžem. Je to na novomblogu a link dala tiež Ellie.
    Dobrú noc!
    publikované: 23.02.2010 23:56:01 | autor: Martha Bielska (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. dia,
    som teraz velmi zaneprazdnena,nie som uplne v obraze,len z istej mozaiky si skladam nejaku predstavu o diani.zatial sa mi to javi tak,ze tu nejaki bloggeri,co a)odisili, b)co neodisli, c)co odisli-aj neodisli-tak nejak mi to pride v pripade coko,napr.vobec ale nechapem,preco to niekoho rozhadzuje natolko,ze hodla upne prestat s pisanim,citanim,atd-take komenty som uz videla a za mak im nerozumiem.
    toho sizyfa si nepamatam natolko,aby som pochopila co si mi tym pribehom chcela naznacit.isteze miera vnutornej slobody je individualna a nastavujeme si ju sami.ale preco ist dobrovolne do priestoru,kde mi moju slobodu technicky, teoreticky i prakticky obmedzuju a skusat si,nakolko sa v tom dokazem citit vnutorne slobodne?to mi pride troschu neprakticke a masochisticke.
    co teba,dia,obralo o zaujem pisat?ved to bola radost ta citat.kto ti co znechutil?pises v plurali,cize sa citim dotknuta,ze som za tym i ja a nechapem preco a pises v plurali o nezavideni kontroly nad odislymi blogermi,ale k tomu sa zase chcem prihlasit ja,to mozes smerovat priamo na mna,lebo to som vyplodila ja.a stojim si za tym.nezavidim nikomu,kto prichadza o slobodu.(pokial to neni zlocinec-tomu to naopak prajem).v plurali zase pises,ze my sami nakladame s ludmi neslobodne?kto?ja?a preco?nie som si toho vedoma ani u seba,dokonca som to ani nezaznamenala u nikoho ineho tu.nemala som pocit,ze by ma tu niekto obmedzoval a to co nam vadilo sme adminom nabryzgali.
    porovnavat kvalitu je predcasne,ked je ten novyblog este taky novy,mna zatial nicim nezaujal a i keby som tam objavila nejaku perlu,ozeliem ju a nebudem tam chodit,lebo sa mi nechce registrovat ak by som mala chut nieco okomentovat.toto mi vadi aj na blogspote,hoci tam je to este miernejsie ako na novej pravde.
    publikované: 23.02.2010 23:57:30 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  31. ešte pred spaním sem hodím niečo :) Marte...
    pomýlila si si ma s bonnie v závere svojho komentu...napriek tomu nepochybujem o tom, že vieš čítať a písať...to nemá byť urážka, myslím to tak, ako to píšem...robím "advokáta" najmä sebe, pretože mám pocit, že ma urážate...aj keď viem, že asi beriem veci príliš osobne...ešte som si poriadne neprečítala podmienky uverejňovania článkov na novom blogu, (vy ste si ich pravdepodobne preštudovali dostatočne podrobne)...no ak budem mať pocit, že mi nevyhovujú, určite tam nič písať nebudem, môžem vymazať aj celý blog,pokiaľ viem...

    "Ale inak: prečo nikdy neveríš tomu čo napíšem ja a veríš tomu čo napíše niekto iný?" ja som práveže reagovala na Tvoj koment z 23.02 13:48, doslova...a nechápem, čo mi prešlo pomedzi prsty? prihlásenie sa na Nový blog? urobila som to vedome, slobodne, samostatne a dobrovoľne...vidíš v tom problém?
    publikované: 24.02.2010 00:22:25 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  32. a bonnie...
    prečo ma to rozhadzuje? kedysi som mala blog veľmi rada, bol to fajn priestor pre komunikáciu s ľuďmi, mala som ho rada kvôli tomu, že som sa cítila osamelá a blog mi kompenzoval to, čo mi chýbalo...zverovala som mu svoje najosobnejšie pocity a myšlienky...ľuďom, ktorých som mala (a mám rada)...išlo o dôveru, verila som, že ma nepodrazia, že sa budú snažiť pochopiť moje úvahy a konanie...vieš si to predstaviť? pohoda, pocit bezpečia, skvelé pocity...
    a zrazu sú tu intrigy, ohováranie, urážky, šuškanie na jednotlivých blogoch, kde sa škatuľkuje, ľudia sa považujú za hlúpe osoby, ktoré sa dobrovoľne vzdávajú vlastnej slobody a pod. akoby som nevedela, čo robím...pripadá mi to pokrytecké a prestávam ľuďom veriť...ako mám pre takých ľudí ďalej písať?

    musím bežať...majte sa! brú noc
    publikované: 24.02.2010 00:30:08 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  33. dia,
    no,martha sa asi pomylila v tom bode,co uvadzas,aj mna tym zmiatla.
    pekne si to napisala,rozumiem tvojej motivacii,aj ked som prisla neskor,tieto chyry sa ku mne doniesli,ze to fungovalo ako uvadzas.
    teraz si pripadam ako sprosta,alebo ze nestiham dostatocne citat,ale kde si zaznamenala intrigy, ohovaranie, urazky, skatulkovanie,atd?btw,pravdupovediac,po precitani si podmienok na http://novyblog.pravda.sk/podmienky-pouzivania/ - doporucujem k precitaniu,pobavis sa,mozem povedat,ze i ja povazujem ludi za hlupych,alebo prinajmensom naivnych,ked sa nechali na nieco take nachytat-este k tomu dobrovolne:-)lenze ja si prilis potrpim na slobodu,tak to s tou hlupostou neber nijak osobne,teba vobec nepovazujem za hlupu.ja by som tam urobila cervene more-jak by som v podmienkach vyznacila,co mi vsetko vadi...namatkou ze si nemozem vymazat vlastny clanok,ani v nom robit razantne upravy,spristupnovat moje udaje,hocikto mi moze vymazat nezelany koment,bla,bla,no skoda reci,nechce sa mi tym zaoberat a som rada,ze tu tomu tak nie je a ze prevadzkovatelia mi nepresmerovali blog do hentoho lagru:-) kludne tu pis dalej,ludia ta tu maju radi a ja tiez:-)
    publikované: 24.02.2010 00:46:27 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  34. len tak za seba, aby sa niektorí nechytali a neurážali
    po prvé) tí, čo tu ostávajú nemôžu za to, ako to vyzerá, keď niekto urobí namiesto blogu blog a vyčlení si ho len pre
    niekoho za zváštnych podmienok
    po druhé) intriky sú mi u zadnej časti tela
    a po tretie) som docela chladná k tomu, ak má niekto i 10 blogov, akto zvláda, je to jeho osobná vec, skôr ma zaráža to, že ak si niekto založí blgo iný a na starom trieska okenicamia a robí teatrálen vyhlásenia - veď je to normálne, ja tiež nemám len tento jeden blog ... :)))
    vcelku sa mi to začína zdať byť úsmevné a pripadá mi to len ako snaha o propagandu jedného a znevažovanie druhého :)
    proste zborím dom, nech v ňom býva kto chce, mne už sa nelúbi
    a basta

    publikované: 24.02.2010 07:04:32 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  35. a píšem s chybami a vôbec ...
    že sa do toho miešam, keď sa dvaja chcú biť, treba ich poslať na ulicu a nie sa medzi nich plantať :)
    publikované: 24.02.2010 07:08:20 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  36. bonnie, je fakt, že som
    tie podmienky veľmi nečítala, vlastne čítala, ale toto som tam nepostrehla...urobím tak čo najskôr, ale ako píše Peťa, nemám čas na tento blog, prečo sa pchám zase inam, že? blog by si asi mali zakladať len ľudia, ktorí chcú písať a majú čo, asi...určite by sa mi nepáčilo, ak by som so svojimi článkami nemohla nakladať tak ako ja chcem a komentujúcim nechcem brániť v komentovaní, zdá sa mi divné, ak by mohli mazať niekoho iného komenty...

    a k tym negatívam, ber to tak, že sú to moje pocity na základe toho, čo tu čítam...nemám čas hľadať nejaké výroky, ale nájdu sa všade, aj pod týmto článkom...kde sa hovorí o tom, kto čo urobil bez toho, aby sa konkrétne pomenoval, o aktivátoroch a vyvolených, o hlupákoch a múdrych, o zámeroch a dôvodoch, ktoré nie sú ničím podložené, možno len pocitmi ako sú tie moje...napr. s tým vasilisiným citátom...a vyššie som napísala, čo ma uráža...

    ...viem, že som naivná v mnohých veciach a možno aj hlúpa...a k ostatnému dík
    publikované: 24.02.2010 08:30:37 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  37. Peťa
    nik sa tu nebije...nemyslím si, že nový blog bol pre niekoho špeciálneho vyčlenený, ale ak si to myslíš ty, tak to tak asi bude...ja tento blog milujem, doslova, nejde mi o jeho znevažovanie a na druhom som chcela podobne ako čoko písať o niečom inom...nie o osobných veciach, ale zdá sa, že všetci ostatní vedia prečo a kde si má človek blogy zakladať...a urazili ma najmä tvoje komenty...
    publikované: 24.02.2010 08:34:47 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  38. nech sa páči dio
    ... síce to nechápem, ako môže niekoho uraziť to, že mu ponechávam slobodu rozhnodtuia, ale ja už sa nečudujem ničomu

    ja osobne nemilujem nič, čo je na nete, net je dobrý prostriedok komunikácie, nie však pre m§a prosriedok citov

    ja osobne milujem svoje dieťa, vôňu kafe a pár minut slobody niekde v prírode, ak si ich dokážem urvať ... to je pre mňa dôležité, tieto vaše žabomyšiny ani nie ... ako tak pozorovaním zisťujem vládnu tu, však mj názor ani pocit si nimi zobrať nedám
    veľa šťastia
    publikované: 24.02.2010 08:53:10 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  39. Peťa
    chcela som dať najavo, že sa v niektorých veciach mýlite, ak si myslíte, že to tu nemám rada...s tým "milujem" som to asi prehnala...dala si mi to pocítiť, ďakujem

    pre mňa je momentálne rovnako najdôležitejšie moje dieťa...a ako matka vieš, že potrebujem aj priestor pre seba, aj keď iba klamlivú predstavu, že raz niekam niečo napíšem...


    ...a si súčasťou tých žabomyších vojen či chceš alebo nie...ty a marta ste ma podnietili k tomu, aby som sa ozvala...

    a držím palce, aby si vytrvala vo svojich predsavzatiach ;)

    idem sa venovať svojmu synčekovi...končím
    publikované: 24.02.2010 09:22:19 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  40. milá dia
    moje vyjadrenie sa netýkalo konkrétne nikoho, moje vyjadrenie sa týkalo všeobecne každého, kto si z toho niečo zoberie - mňa, marty, uja X, tety y ... , je mi síce ľúto, že si si to na seba vztiahla osobne, ale asi s tým nič neurobím. želám pekný deň
    publikované: 24.02.2010 09:27:31 | autor: Petula (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Dionea.. cele to trošku prehanaš,ale to ty si bola vždy taka..
    ak si mysliš,že novyblog je super vec, vieš mi vysvetliť,prečo vôbec bolo nutne novyblog vytvarať?..

    Kvôli tomu,aby bol každy registrovany vlastnym menom a priezviskom?.. alebo kvôli tomu,aby admin rozhodoval,kto tam bude blogovať,alebo nie..

    či kvôli tomu,aby mal bloger pod svojim članokom len tie prísopevky,ktore sa mu tam hodia?..

    prepáč.. ale ani martha..ani ja..ani všetci ostatni,ktorí sa čuduju, sa tomu čuduju len preto,že je to nepochopitelne..

    tak nech to konenčne niekto vysvetli zrozumitelne.. a ja potom poviem.. ok.. novyblog ma niečo,čo nešlo na tomto blogu zmeniť.. a to len preto,že admini to meniť nechceli,aj ked ich k tomu pravda vyzvala..

    inak mi ten novy blog pride ako tanec na taku,aku piska neikto spomedzi nas.. a to sa mi nepači..

    a ešte dobra rada.. vždy si najskôr čitaj podmienky použivania..až potom konaj..a je jedno,či je to registracia,alebo nakup spotrebičov..

    a neber to v zlom..ja sa ti neviem liškať rozpravkou..a ani nechcem.. chcem len,aby si videla veci,take ake su.. pretože oni mnohokrat niesu ružove..ani ked sa tak tvária..
    publikované: 24.02.2010 09:43:27 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Dia
    Reagovala som presne na Teba. Dala som si iba rečnícku otázku. Veď keď si myslíš, že umelo vyrábam nejakú tému, tak som Ťa upozornila na Vasilisu26, ktorá v komentári o 15:50 niekoho cituje. A ten citát, ako som uviedla, mi vyrazil dych. Z citátu nebolo zrejmé kto ho písal, tak som si to mohla iba domyslieť. A čuduj sa svete, nemýlila som sa.
    publikované: 24.02.2010 09:53:18 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  43. ahoj Eli - zmeniť takúto vec je technicky jednoducho riešiteľné
    (I keď nie pre mňa, že ano? ale pre tých, čo sú v tom doma :)
    proste sa zmenia zvrchu a príkazom podmienky prihlásenia, ktoré ťa nemusia pustiť ďalej ak nezadáš to aleboono, čo je ale zároveň veľmi neetické a nefér voči ľuďom, ktorým sa páči, či minimálne vyhovuje systém taký aký je
    takže ak to chcel niekto zmeniť a ľudia majú tendenciu sa nedohodnúť, zostalo mu len jediné, vytvoriť priestor nový, pre tých, ktorí to sú a chcú byť ochotní akceptovať a zároveň si vytvorili i filtrujúcu podmienku :)
    a starý hodiť pomyselne do koša
    buďme radi, že tam neskončil
    dúfam ... teda
    toto prekvapko príde na ostro až v pondelok, a pozerám, že to bude sranda :)
    publikované: 24.02.2010 09:55:01 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  44. hmm.. asi že tak..
    na novy registrovať už len preto,aby sa tam nevydaval niekto za mna.. a tu ostanem.. pretože..

    keby mi toto nevyhovovalo, tak som už tri roky na smečku.. :))

    asi tak.. :))
    publikované: 24.02.2010 10:09:36 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  45. voľajako často sa do takýchto debát nezapájam ...
    ... ale raz za čas môžem urobiť výnimku ... hne´d poviem, že som sa zaregistroval aj na novom blogu ... a dodám, že teraz ešte netuším kde ostanem ... a možno budem na oboch ... robím to aj preto, že niektorí moji priatelia poznajú adresu s pravdou a niektorí bez nej ...
    ja som tu prišiel v čase keď to bol zabehnutý blog a bolo mi tu od začiatku dobre ... našiel som tu čítanie pre seba a aj mnohých milých čitateľov mojich písmenok ... neviem ako sa mi to podarilo ale ostal som tak trochu mimo všetkých vojen ktoré sa tu tak pred dvomi rokmi objavili ... bolo mi z toho na figu ale hovoril som si ... ži a nechaj žiť ... aj teraz si to hovorím ... nikoho neodsudzujem a nikomu nefandím ... hľadám si len priestor pre čitateľov ...
    občas sa hovorí o komunite na blogu ale tej som ja nikdy nepodľahol ... hoci občas ma strašne lákalo spoznať niektorých ľudí osobne ... paradoxne dnes tu nie je ani teide ani bv ani em ... ani mnohí ďalší ... sú tu iní milí ľudia a predpokladám, že takí aj onakí sa objavia aj na tej druhej strane ... ja proste neviem kde budem blogovať ... vyskúšam asi aj jeden aj druhí ... a potom uvidím ... a myslím si, že je jedno kto má kde aké pravidlá ... aj tu aj tam ich totiž najprv človek musí prijať ... ja som nikdy nechcel písať pod vlastným menom a nenúti ma k tomu ani druhá strana .... aj teraz si myslím ... že je škoda ak si tu budeme pľuť na druhú stranu alebo v tom hľadať konšpirácie alebo čokolvek ... písmenká majú aj tú blbú vlastnosť že sa ťažko potom berú späť ... ja nám čo tu ostávame želám veľa šťastia a veľa šťastia želám aj tým čo odchádzame a veľa šťastia aj nám čo budú na oboch stranách ... trochu schyzofrenické ale inak milé .. nie ?? :))))
    publikované: 24.02.2010 10:12:45 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  46. Podmienky na novom blogu som si samozrejme prečítala
    Ale nemýľme sa v tom, ako tu niektorí uvádzate, že je to iba pre tých, ktorí chcú vystupovať pod svojim občianskym menom. Oni poznamenávajú, že by boli radi, ale nie je to podmienka. Môžete mať názov blogu s akýmkoľvek nickom, môžete tam umiestniť fotografiu obrazne povedané aj svojej starej matky, ale zaregistrovať sa musíte svojim pravým menom. Ale veď to sme sa museli aj tu!

    Táto debata sa najmä vďaka Dioney zvrtla trochu iným smerom. Nedostatok informácií ju však ospravedlňuje. Len to vyrukovanie s tým, že cíti "z týchto článkov len závisť a samé negatívne emócie, akési tvorenie táborov, v ktorých sa družne potľapkávate po pleci a hovoríte si, ako je vám dobre tam, kde ste..."

    Dia bola vždy nekompromisná voči názorom iných, ale na svojom blogu milá, priateľská, nežná atď. Nemám dôvod sa na ňu hnevať.

    Ja už sem dávno chodím s veľkým nadhľadom a reagujem úplne v pohode. A to, že chcem mať jasno v tom čo sa tu ide meniť je celkom prirodzené. Tak ako je prirodzené vysloviť svoj názor bez urážania iných. Lebo urážky tu, žiaľ, začali lietať od niekoho iného.

    Pekný deň všetkým!


    publikované: 24.02.2010 10:16:15 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  47. PP..ale tu nejde o to,kto sa kam zaregistruje a kde bude blogovať..
    ja nikoho neodsudim za to,že odide.. to vôbec nie.. dokonca si ťa tam pôjdem aj čitnuť..aj komentar necham,ked budem musieť.. :))

    tu skôr ide o to,že prečo to všetko..

    a o tie nezmyselne podmienky na novom blogu, ktoré mi bránia blogovať tam..

    a asi že aj komentovať.. :))

    verím,že ty sa mazaniu komentarov vyhneš..pretože si silna osobnosť a raziš teoriu ži a nechaj žiť.. :))
    publikované: 24.02.2010 10:17:21 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  48. Peťa, tiež som vyššie písala v pluráli a ty si sa ozvala...
    v podstate čakáme, že to zasiahne tých,na ktorých "mierime"...nepovažujem sa však ani za vyvolenú, ani za niekoho, kto si potrebuje niečo dokazovať...hodili ste všetkých novoblogerov do jedného vreca a to ma naštvalo...to je všetko

    martuš, vasilisa určite necitovala mňa, tak čo ja s tým mám? nehovorila som ani nič o tom, že by si "umelo vytvárala tému", len komentáre po týmto článkom zase raz triafajú do bieleho...ak sa vám nepáčia niekoho názory, prečo ich rovno nepomenujete? No kto písal ten citát? Rozprávkárka?

    ell, ja viem, som raz taká, občas reagujem prehnane...ja nový blog nepoznám, kde som písala, že je to super vec? nemyslím si to, neviem, aký je a aký bude...a už sa ma to netýka, takže je to jedno...chcela som si nechať ilúziu, že raz budem písať aj odbornejšie články niekde inde...už som ju stratila...zostáva mi ten môj malý svet so Šimkom...neuvažovala som nad tým (dlho),prečo vznikol nový blog...predpokladala som, že pravda s týmto blogom rozviazala zmluvu (netuším prečo, možno zo ziskových dôvodov, čo ja viem) a tak automaticky zakladá svoj blog, v ktorom sa snaží vyjsť v ústrety požiadavkam blogerov...že s nimi nesúhlasia všetci, čo už...a nemôžem za to, že mi Zuzka venovala rozprávku,môžem? chceš si kvôli tomu zo mňa uťahovať?

    budem konať tak, ako to sama uznám za vhodné a tak, ako mi to bude najviac vyhovovať, oki?

    som zvedavá, ako budete reagovať na popísmenku...podľa mňa je to normálny postoj,názor...

    pekný deň všetkým!
    publikované: 24.02.2010 10:31:16 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  49. nie Dia.. ak to chceš pochopiť, tak to pochopíš.. ak nie, tak sa budeš stale tváriť ublížene..
    tu nikto neriešil, či niekto prestupi,alebo neprestupi..

    tu sa to od prvopočiatku neriešilo..

    tu sa riešilo, prečo vôbec nový blog vznikol...

    a preto sme mierne povedané - napalene..

    Pretože.. ak sa niekomu nepačil stary blog, mohol si urobiť novy..ale pretlačiť to na titulku pravdy a odstaviť tym singularity..to už je pre mna silne kafe..

    ale budiž.. stalo sa..

    píš kde chceš a čo chceš.. môžeš aj tam..aj na sme..aj na blogspot.. nikto ťa za to nebude stihať..ani súdiť..

    ale nesud nas za to,že sa nam nepači to,čo sa udialo.. a že to povieme aj nahlas..

    publikované: 24.02.2010 10:37:29 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  50. ňo, tak teda dobre
    ..ja som sa tu dočítala, že nový blog je pre vyvolených, písali ste o aktivátoroch, ktorí si cielene vyberali istých blogerov, pre sympatie, marta písala o tom, že si nepotrebuje nič dokazovať prestupom na nový blog a že sa môže vykecať aj tu...to všetko sa netýka podmienok blogovania na novom blogu...

    a že som pod svojimi článkami milá a inde nekompromisná...pod mojimi článkami nedochádza k takýmto nedorozumeniam...inak sa snažím byť všade rovnaká...
    publikované: 24.02.2010 10:37:58 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  51. ell, zase si nerozumieme...
    asi som nepochopila, čo vás rozčúlilo, ale z vašich komentárov vyplývalo, že sa na nový blog presúva skupinka istých ľudí, iniciovaní niektorými blogermi, ako keby vám niekto mohol zakázať zaregistrovať sa na novom blogu...

    myslíš si, že má niektorý bloger také páky na Pravdu, že zariadil, aby starý blog "odstavili"? to sa mi nezdá, upodozrievaš bez nejakých dôkazov (v čom ti nikto nebráni), ale potom sa nečudujte, že z toho vznikajú takéto žabomyšie vojny...

    starému blogu bude podľa mňa lepšie bez Pravdy...len vďaka topke a čítanosti tu vznikli problémy...
    publikované: 24.02.2010 10:44:26 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  52. ale tak to bolo.. Dia..
    už skôr ma rozpravkarka oslovila..s tým,že sa pripravuje novy blog a že by bola rada,keby som tam bola..

    lenže pak ma vyhodila z priatelov na facebooku..a ja neviem,či jej radosť by trvala.. :))

    a kedže som sa v podmienkach dočitala,že admin nemusi schvaliť blog a blogera bez udania dôvodu,tak nevidim dôvod, nač tam narvať svoje údaje.. :))

    asi tak.. :))
    publikované: 24.02.2010 10:45:10 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  53. zdá sa, že ani vy ste nerozumeli
    mojim komentárom...ale aspoň som sa niečo (aj o sebe) dozvedela
    publikované: 24.02.2010 10:45:49 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  54. ja som jeden dôvod mala, ale už je to pasé...takže ďakujem
    prebudená sa ide trošku posmeliť kávou...

    pekný deň prajem všetkým!

    ps: ell, to, že si ťa Zuzka vyhodila z priateľov by ma až tak netrápilo, aj Hanku vyhodila a pravdepodobne aj iných...aspoň si si na istom, kto je naďalej tvoj priateľ, nie?
    publikované: 24.02.2010 10:50:20 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  55. NIE.. o skupinke ludi nebola reč..
    mna osobne dojal vznik noveho blogu.. odstavenie stareho..

    a podmienky použivania na novom..

    a tie paky.. čudovala by si sa.. čo všetko sa da..

    aj za pravdou su len ludia..

    a ano..bude to tak lepšie.. len nech sa utíši toto halo.. ale.. prepač..nemôžem za to,že vo mne furt vrie,ked vidim nepravosť, či ine špinavosti..

    a toto špinavosťou bolo..

    len škoda,že ono tých špinavosti je už naokolo tolko,že mnohí len mavnu rukou a idu dalej bez jedineho slova..

    sice..aj ja už vela prehliadam..ale toto mi prehliadnuť nedalo..
    publikované: 24.02.2010 10:51:09 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  56. mňa sa zase dotklo iné
    a tiež mi to nedalo neozvať sa...
    publikované: 24.02.2010 10:53:18 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  57. fajn,že si sa ozvala.. a fajn,že sme si to dovysvetlili.. :))
    isto iste nechcem,aby si prestala písať.. maš o čom..

    a tvoje terajšie chvilky su tak čarovne, že by bola škoda ich nezachytiť..

    cele toto je uplne o čomsi inom..
    publikované: 24.02.2010 10:57:27 | autor: ell.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. Dionea
    Ten citát je od osoby, ktorú si menovala. Ja som to iba predpokladala. Už som si to overila aj na novom blogu. Upozornila som iba na text (nemusím tu kvôli tomu robiť reklamu autorke). Čo ak sa bude sťažovať, že berieme jej meno nadarmo? :-)
    publikované: 24.02.2010 10:58:41 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  59. ell, martuš...
    ell, dík, aj ja som rada...stále som nevedela pochopiť, čo máte proti prestupom a ľuďom a išlo o blog...

    martuš, podľa mňa by bolo práveže lepšie, keby ste hovorili narovinu a priamo, veď to napísala ona, tak čo? keď sa okolo toho robia tajnosti, vyznieva to ako intrigánstvo, niečo sa šušne tam, niečo inde a nevyzerá to dobre...
    publikované: 24.02.2010 11:04:21 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  60. popismenku
    Písali sme to takmer súbežne, len som nemala prekliknuté, teda môj koment nebol reakciou na Tvoje slová. Súhlasím s tým čo si napísal. Aj s tými variantami. To nikto nespochybňuje.
    publikované: 24.02.2010 12:36:00 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  61. Dia,
    uff, konečne sme sa pochopili. Som rada, že to Ellie kutočne sme každá hovorili tak trochu o niečom inom.



    publikované: 24.02.2010 12:39:10 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  62. Dia, Ell,
    ušlo mi to predčasne
    Chcela som tam vsunúť, že som rada, že to Ellie rozmenila na drobné. :-)

    Skutočne...

    publikované: 24.02.2010 12:44:47 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  63. ach-dievcata
    povedzte si DOST! nekazte si zo zivota RADOST!
    neviem,cim to moze byt - ze z malickosti vedia ludia "vojnu" vyrobit !?
    tak ako je to u nas - v panelakovom bloku - tak je to aj tu na blogu..
    chyba odstup - nadhlad - len potom ma clovek cloveka - aj s inymi nazormi - nezistne RAD..
    NETREBA SA TAK VAZNE BRAT !
    publikované: 24.02.2010 15:11:27 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. Radosť
    Je pravda, že dosť už bolo povedané.

    A to, že to netreba tak vážne brať, som uviedla už vyššie aj ja. Ja s tým nemám problém.

    Pekný deň aj Tebe!
    publikované: 24.02.2010 15:53:19 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  65. Jste s toho nějak na nervy!
    Proč? Co se děje? Někdo vám bere pískoviště nebo co?
    Singularita to tu provozovala bez autorských práv, dva magistři z rodinného domu v Michalovciach, nevěděli ani co se děje, reagovali s půlročním spožděním, vyprávěli tu báchorky o modernizaci serverů, že i atomovej úder vydržej a jeli na serveru v Čechách! Však i já si budu tu písat. Proč zatracujete novej blog? Co vám vadí?
    Proč nezatracujete Seznamku.sk, nebo Pokec, nebo bloguj cz a jiný? Vám hráblo, nebo co?
    publikované: 24.02.2010 16:34:10 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  66. Mito,
    dakto je z toho na nervy, dakto len tak vystrcuje rozky a dakto je z toho paf..kazdy podla zasluh o)) ;-)) pozri, ja mam rada ked sa nesleduje teda neautorizuje a nemaze..proc? po prve , nemam rada sladko ( na to mam mojho sladusika) a po druhe ?! tak ci tak ci sladko alebo nie, ci aurttorizovanie alebo nie , cii sa da mazat alebo nie..to z nikoho silnejsieho neurobi..mozno prave naopak..net sam je scasti iluzia a este si ju tymto podporovat a hyckat je nezdrave..mozno..asi..ktohovie,,no nie?!
    PS: http://www.youtube.com/watch?v=ixtFI7c1Vno
    publikované: 24.02.2010 16:54:09 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. no,hm,
    mam z tych komentarov k tejto na veci na roznych blogoch trochu zmatok, lebo si taktiez myslim, ze hocikto si moze zakladat blogy hocikde a prizyvat tam hocikoho. ma tu niekto informacie na pozadi coho sa udialo rozdelenie, ktore tu prebieha? neviem odkial kto cerpa informacie, ale podla vyjadreni v clankoch od ME a niektorych dalsich komentov na roznych blogoch by som povedala, ze tu vznikla skupinka, alebo minimalne jeden aktivator a vychadza mi to na rozpravkarku, kto v snahe odclenit sa a presadit svoje potreby, s ktorymi tu neuspel, incioval odchod na ine miesto-novyblog a zlanaril, alebo sa o to aspon pokusil, zopar "vyvolenych", inymi slovami "neskodnych". to by zrejme nikomu nevadilo, kazdy si moze ist kam chce a pozvat si koho chce, pokial ide o jeho sukromny priestor, napriklad server, ktory vlastni a prevadzkuje, alebo ma aspon prenajatu domenu a sluzby s nou spojene. v danom pripade sa mi ale podla vyjadreni niektorych bloggerov javi, ze tento proces neprebehol takto nevinne a ze singularity a blog.sk bol vysachovany niekym prehnane ambicioznym, pretoze preco by sa inak spajal s vacsim mediom a nezalozil si nejaku vlastnu blogovaciu domenu, kde by sa hrajkal na svoje kralovstvo a nadrbkal si tam pravidla, po akych tuzi? opat mi to vychadza podla niekolkych indicii na rozpravkarku - prizyvala na nove medium bloggerov odtialto, na novom blogu sa prejavuje podozrivo angazovane, v minulosti tu prejavila snahy o akesi ovladanie bloggerskej komunity a zavadzanie nezmyselnych, slobodu cloveka znevazujucich pravidiel, neostala tu jednou nohou ako coko a niekolki dalsi, vyjadrenie ody na "senzacne nastroje,podmienky a prostredie na novomblogu" (http://rozpravkarka2.novyblog.pravda.sk/2010/02/23/sloboda-vyjadrovania-sa-verzus-ochrana-osobnosti-blogera/), ktore bloggerov dostava pod jej kontrolu, pokial v tom ma skutocne prsty, a s tym spojene vydupkane pravomoci (lebo ako nejaky chudak admin odlisi koho ma pustit do registracie a koho nie, pokial nema za zadkom nejakeho mudrlanta,ktory mu "poradi a usmerni ho"), pravidla novoblogu-link uvadzam kdesi vyssie, ktore akoby jedna mater mala spolocne s nasimi, doplnene prave len o nastroje, ktore znevyhodnia uzivatelov a zvyhodnia a naplnia ambicie konkretne rozpravky, chlacholive venovanie rozpravky zmatenej, dobrackej dii ...etc... tak pokial to neprebehlo ciste, ale boli v tom intrigy, ako naznacuje ME, tak potom sa to nepaci ani mne a lutujem kazdeho, kto sa necha zmanipulovat a nachytat na prestup. btw,to,co ME pisala,ze sa tam ide zaregistrovat, aby si preventivne ochranila nick a aby sa tam niekto na nu nehral, to je fakticky pravda, ze toto nie je ziadnou stranou osetrene a niekto si tam moze zaregistrovat blog s mojim nickom, ktory sa adresou napadne bude podobat na moj blog...???ts,ts,ts,krutim teda nad tym dost pohorsene hlavou...
    publikované: 24.02.2010 17:33:10 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  68. Bonnie, dlouho jsem to četl.
    A vychází mi z toho, že novýblog je záležitost denníku Pravda. Blog tento, je záležitost dvou magistrů a hrstky známejch person.
    Vidím v tom rozdíl, ale nejsem nejchytřejší.
    publikované: 24.02.2010 17:47:35 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  69. mito,
    asi sme si neporozumeli.
    a) mne je vcelku sumafuk,kolki magistri su za tymto blogom,co viem, tento blog fical ako blog.sk,potom blog.pravda.sk,ked sa dal do spoluprace s pravdou a pofrci dalej ako blog.sk.co sa mi nepaci je to,ze na novomblogu pravdy nie je osetrene, ze si novi, ci stari uzivatelia mozu zakladat blogy evokujuce nazvy existujucich nasich blogov - viz url: http://novyblog.pravda.sk/podmienky-pouzivania/. a teraz si dosad nazvov,ktore uvadzaju, ze budu zobrazovat nazvy novoblogovych pravdackych blogov trebars "mito", alebo "bonnie" a uvidis ten zmatok: http://nazovblogu.blog.pravda.sk, http://novyblog.pravda.sk a http://nazovblogu.novyblog.pravda.sk
    b) isteze novyblog je zalezitostou pravdy,ked bezi na jej domene. tu sa vsak postupne otvorila otazka ako a preco k tomu prislo a ci to nie je zalezitost aj niekoho odtialto.
    publikované: 24.02.2010 18:17:39 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  70. oprava
    dosad si do nazvov - malo byt
    publikované: 24.02.2010 18:18:51 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  71. netušila som,
    že sa to takto rozbehne. Ten úryvok som citovala a neuviedla z droj z toho dôvodu, že tie podmienky sú naozaj tak postavené, že by sa možno dalo aj postihovať, že som si nepýtala dovolenie na citáciu. Takže vám to polopatisticky napísala Bonnie, aj s adresou.

    Nie je problém byť na jednom, alebo desiatych blogoch, ale nikomu zverejňovať svoje osobné údaje nebudem!

    A myslím, že je to hlavný problém, prečo táto rozprava vznikla. Načo by bola pravá adresa niekoho niekomu, keby sa mu nepáčili komenty, ako ho potrestať? Veď v komentoch sa ohradiť mohol i teraz, aj to tak bolo, aj sa komenty zmazávali. Lenže ono je to tak, že podaktorí chcú byť aj veľa čitaní, ale hlavne len pozitívne hodnotení, veď ako by som bola úspešná, keď moje predskokanské články, budú s negatívnym ohlasom ?, alebo budú komenty mimo témy?
    publikované: 24.02.2010 18:30:16 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. keby len adresu.. aj telefonne číslo chcú.. :)))))))
    len tak..z nakuku.. :))
    publikované: 24.02.2010 18:53:30 | autor: ell.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. Nemám problém,
    nestydím se za sebe!
    Je to vo tom, kdo chce bejt utajenej a kdo se nestydí psát jako konkrétní člověk. Měi jsme tu manžela smrtelně nemocnýho v Americe, že, potom na Kramároch kostní dřeň, měli sme tu jak ho mám velkýho a jestli bydlím ve vlastním, měli jsme tu virtuální sex, měli jsme tu všechno.
    Zlatíčka, je to vo zodpovědnosti za to, co napíšeš, se uvědomte!
    publikované: 24.02.2010 19:10:32 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  74. vas26,
    musim povedat,ze mi odlahlo,ked sa ukazalo,ze ten vyplod nebol z tvojej hlavy:-)to by sa ukazalo,ze som sa v tebe velmi mylila:-) citovat sa moze,to je povolene,najma ak uvedies zdroj,alebo url odkial citat pochadza.myslim ale,ze to plati len v clankoch,v diskusii to asi tak nutne nie je.ja by som to doporucovala uvadzat ale i v komentoch,aby nezvnikali zmatky-len tak,kvoli prehladu.
    osobne udaje sa daju pouzivat a zneuzivat roznymi sposobmi, preto mi smrdi,ked ich niekde pozaduju,zvlast tam,kde mi vobec nedava zmysel, preco by ich zo mna mali tahat.
    mas pravdu vas26 i v bode,ze existuju na internete take ega,ktorym bytostne vadi, ked ich len nechvalia a nezboznuju a v ramci pestovania uzasneho image cenzuruju, alebo zmazavaju vsetky komenty,ktore sa im nehodia do kramu.pre mna su take miesta nezaujimave,prilis vyumelkovane,odtrhnute od reality...

    2Mito: stale je to o slobode. ja som za to, aby si kazdy mohol vybrat, ci bude pisat ako "Predator", alebo "Jozef Novak". co mi prekaza,su len klony,ak ma niekto identit viac ako ponoziek a nevie svoj nazor vyklopit na ferovku pod identitou pod ktorou vystupuje.
    publikované: 24.02.2010 19:23:40 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  75. To, že diskusia na túto tému príde som čakal, ale až o pár hodín neskôr, veď je hokej
    hoci už 7.2.2008 som na mojom blogu
    http://doko.blog.pravda.sk/detail-blogy-a-ich-pisatelia-.html?a=ec8c614edc2b46f14f0ba33c3697e6c2
    napísal toto: .. Vyberal som si z viacerých prevádzkovateľov blogov, a rozhodol som sa pre Pravdu, okrem iného aj preto, že hoci je tu dovolená takmer úplná anonymita pisateľov blogov je vidieť, že admini sa snažia o dodržanie korektného a v medziach ich možnosti aj slušného mediálneho prostredia. Na tom názore trvám aj teraz.
    A keďže, novyblog z môjho pohľadu stráca to najpodstatnejšie, čo by mal mať každý blog, a to atribút slobody a voľnosti, prestáva byť zaujímavý aj pre mňa.
    Ťažko sa, ale dá pochopiť o čo zakladateľom nového blogu ide. Totiž, ak by im išlo o jeho skvalitnenie, tak v tom prípade marketingová logika jednoznačne hovorí o tom, že by sa mali pousilovať dostať na svoju stránku väčšinu z terajších píšucich blogérov, veď s nimi zákonite musia prísť aj ich klikáči a tým aj potencionálni konzumenti reklamy. A toto neurobili, čím podľa môjho názoru dávajú najavo to, že chcú vytvoriť akýsi jednotný, názorovo uhladený blog, ktorému bude zákonite chýbať rozmanitosť názorov, ale aj štýlov písania. Jedným slovom prídu o tú správnu blogérsku miazgu.
    Aj preto si myslím, že bude lepšie, keď zostanem tu, v našom blogérskom prostredí, ktoré si zrejme väčšina z nás vybrala práve pre jeho atmosféru, ale aj preto, že nám to takto vyhovuje. Samozrejme, že to vyhovuje aj našim čitateľom, inak by naše stránky nenavštevovali. Podľa mňa sú naši čitatelia ďalší dôvod nato, aby sme zostali spolu a nesklamali ich dôveru. doko
    publikované: 24.02.2010 19:51:47 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. Bonnie, Tvoja analýza ma veľmi zaujala...
    a chápem aj to čo píše Vasilisa26. Z tých istých dôvodov som nechcela menovať. Je však zvláštne, ako sme viacerí poľahky identifikovali autorku.

    Osobne si myslím, že keď som niekam prišla dobrovoľne, tak môžem v pohode aj dobrovoľne odísť. Neujasnenosť toho čo chcem alebo nestotožnenie sa s podmienkami by nemal byť dôvod na ohŕňanie nosom nad situáciou alebo búchanie na dvere admina, aby zmenil podmienky. Jednoducho zdvihnem kotvy a idem inde. Netreba z toho viniť stovky ľudí, že sa mi neprispôbili.

    Ale keď sem niečo takéto v dobrej vôli napíšem, zasa si to zlíznem.
    publikované: 24.02.2010 19:57:14 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  77. Dúfam, že je zrejmé ako som to myslela
    teda, že to nie je o mne.
    publikované: 24.02.2010 20:05:38 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  78. Doko, potešil si ma svojim názorom
    Tiež mi vyhovuje takáto forma blogovania. Nepotrebujem mať tisíce klikov a tri učesané komenty. Úprimné debaty pod článkami, teda vzájomná výmena názorov, je oveľa viac.
    publikované: 24.02.2010 20:13:04 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  79. Bonnie,
    proti tým klonom som už aj ja pred pol rokom reptala.
    Marta myslím, že tie klony po máji veľký úspech nemali a preto možno toto všetko pod inou kvetovanou zásterkou zosnovali, neviem, tak to z tej "poznámky" mne do očí bije.
    Prísť dobrovolne, slobodne dýchať, voľne písať, všetko, čo ma poteší čítať, čo chcem a komu chcem komentovať. Neprišla som konkurovať ani Vasilkovej ani Zelinovej, ani netúžim získavať za články odmenu. A ak sa prejaví bloger nevhodne, je to jeho vizitka, nie moja. Aby som sa obránila,
    na to nepotrebujem niekomu predkladať rodný list.
    publikované: 24.02.2010 21:41:32 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  80. MB+Vas26,
    musim sa priznat,ze ja moc nechapem,preco ste sa zdrahali identifikovat autorku.predsa ked nieco niekde napisem a vyvesim,tak kazdy,vratane mna,pocita s tym,ze niekto moze citovat,co som napisala,alebo priamo nalinkovat zdroj na mna.pride mi,ako by ste sa vy hanbili za to,ze niekto iny ma nejake obmedzovatelske,kontrolorske a majetnicke chutky.

    osobne si tiez myslim,ze ked niekam slobodne pridem,tak mozem aj slobodne odist. nepacili by sa mi take moresy,ze si mozem odist, ale obsah, ktory som zavesila, musim nechat nejakemu blogu, na ktorom uz trebars nechcem byt.

    2 MB - dobre pises,ze ak sa ti niekde nelubi, mozes zdvihnut kotvy a ist. nechapem ale, co by si si mala za takyto nazor zlizavat a od koho a preco?

    2 Doko: konvenuje mi nazory,ktore si uviedol v komente

    este ad mazanie "nevyhovujucich" komentov - to je podla mna bezhranicna traparna a prejav autora, ktory sa rozklepe nad kritikou, alebo invektivami, alebo nadavkami od uzivatelov. mazanim takychto komentov umelo vytvara nepravdivu iluziu cohosi. lebo tak ako kritika, tak rozne nadavky a invektivy od kadejakych trtkov patria do zivota-nikto sa tomu nevyhne,tak patria i do virtualu a snazi sa im tymto neprirodzenym sposobom vyhybat len slaboch, alebo ten, ktory si s nimi nevie inak poradit ako vymazanim. svojho casu toto aktivne a casto predvadzal herman, kedze neslo deletovat nevyhovujuce komenty, deletol cely clanok a znovu ho opublikoval uz bez komentarov. skoda, ze nebola nejaka tipovacia sutaz, dalo sa takmer 100% tipnut, ze zvesi kazdy clanok, kde som nieco pokritizovala...a tusim ani nebol jediny co tak robil...:-)

    preto by som este svoj tip na vznik noveho blogu na pravde rozsirila i na hermana:-)

    tejto teorii nahrava i tento bod pravidiel:
    "Propagácia obsahu jednotlivých blogerov na stránkach Pravda.sk je vecou prevádzkovateľa, ktorý sa môže rozhodnúť propagovať iba obsah vybraných blogerov alebo vybrané články" - cim vam to zavana?:-)))
    publikované: 24.02.2010 22:41:28 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  81. Vasilisa26 a Bonnie
    Rada čítam Vaše komentáre. Idete do hĺbky, a to sa cení. Nie na všetky otázky tu dostaneme odpovede, ale Vaše slová veľa dovysvetlili.

    publikované: 25.02.2010 08:37:39 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  82. tak si zaloz poradnu,
    MB,nech sa na otazky dostane odpovedi...fiha,to je co za gramaticky obrat,moze sa to takto povedat?mam pocit,ze sa mi do komentu infiltroval nejaky dialekt,ale zaboha neviem odkial moze pochadzat:-)
    publikované: 25.02.2010 10:54:45 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  83. Nedočítal som diskusiu do konca,
    ale musím poďakovať prozretelnosti, že som sa narodil s pipíkom a gulami. Už viem, čo dedo chcel povedať vetou "Klábosnia ako baby na trhu"...:)))
    publikované: 25.02.2010 11:50:15 | autor: hádaj kto (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. Bonnie
    Odpovede týkajúce sa otázok budúcnosti tohto blogu :-))
    Poradňu netreba, poradíme si aj samy...
    publikované: 25.02.2010 12:19:58 | autor: Martha Bielska (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. Hádaj kto
    by mohol byť len LB. ??? :-))
    publikované: 25.02.2010 12:30:27 | autor: Martha Bielska (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. MB, dovolim si uviest tu link
    na ME, zaujimalo by ma, aky nazor mas ty a ostatni diskutujuci na otazku preberania nasich identit???
    tieto otazky pokladam v komentoch:bonnie 11:36 a 12:27
    url = http://missellie.blog.pravda.sk/detail.html?a=c413b76247458c57bbf07e3f73ef07ff&now=1#comments
    publikované: 25.02.2010 12:33:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  87. Bonnie
    práve som tam nakukla iniciatívne. Odpovedať teda budem tam.
    publikované: 25.02.2010 12:45:11 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  88. dik MB,
    dla vsetkeho,ty sa spoliehas na dlzku registracie...ale co ostatni bloggeri odtialto, ktori tuto vyhodu nemaju? v tych pravidlach nie je jednoznacne vyjadrene, ze ta tvoja dlzka registracie uchrani od duplikanta
    publikované: 25.02.2010 13:06:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  89. 2 mito
    aby Mito nemusel nic dalej dedukovat a vymyslat si:
    Singularity, s.r.o. ma dvoch vlastnikov - fyzicke osoby, s trvalou adresou v Michalovciach, sidlo firmy a kancelarie su tiez v Michalovciach v centre mesta.
    Obaja vlastnici uspesne absolovovali vysoku skolu, za co sa nehanbia, ja osobne pre upresnenie som absolvenom Matematicko-fyzikalnej fakulty Univerzity Karlovej v Prahe, obor informatika, specializacia informacne systemy. Od roku 1991 zijem v Prahe.
    blog.sk (aktualne teda i blog.pravda.sk) bezi na serveroch hostovanych spolocnostou GTS Slovakia s konektivitou 2gbps. Singularity je dlhorocny a vazenym zakaznik GTS a vsetky servery (tie na ktorych bezi blog.sk ale i dalsie projekty ako napr. live vysielanie a archiv STV) su vo vlastnictve Singularity, s.r.o. Prevadzku serverov, ich upgrade, platby za hosting a konektivitu plati bez cudzej pomoci Singularity, s.r.o.
    Singularity, s.r.o. je ako je z nazvu jasne spolocnost, ktora podla zakona bola zalozena za ucelom generovania zisku pre majitelov spolocnosti. Plati dane, faktury dodavatelom, platy zamestnancom, odvody statnej sprave a samozrejme fakturuje sluzby, ktore poskytuje inym subjektom (ci uz je to pravnicka alebo fyzicka osoba).

    staci to tako, alebo je potreba dodat i faktury ?
    publikované: 25.02.2010 17:45:00 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  90. Wa, stačí, vyjel jsem si vás OR.
    I vaše zákazníky, které sami prezentujete. Podnikání je o zisku, bez toho by do toho šel snad jen Dzurinda s Ficom a Miklošem. Anebo debil.
    Vždy mi šlo o to, aby bylo všechno čistý.
    Nechali jste tu psát pedofily, ještě do topky, to mne nasrdilo. Admini chrápou v Egyptě nebo kde na dovolený, potom uveřejněj pomalu rok starej koment. Dyť se podívej, co maj na blogu za humus!!!!!
    publikované: 25.02.2010 18:16:06 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  91. Bonnie
    Jasné, že technika je jedna vec a ľudská zlomyseľnosť druhá. Tou dĺžkou registrácie myslím najmä to, že je to už predsa len známy blog a kto by chcel vystupovať pod falošným menom? Našou vizitkou je náš "rukopis". Ak by mi chcel niekto meno zobrať, tak možno by sa chcel hrať na mňa. Ale ja mu to neumožním. Predsa existujú aj čísielka. A v tomto bola Rozpravkarka prvá, lebo si uviedla, že je druhá :-) Som správne pochopená?
    publikované: 26.02.2010 09:14:55 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  92. Celkom vážne sa pýtam...
    Ako sa mne neznámy človek dostane 2. marca na môj blog. Nepozná názov môjho blogu a práve si číta Pravdu. Preklik z hesla na lište BLOG ho šupne na pár dní prechodne nazvaný novyblog.pravda.sk a 2. marca už premenovaný na čuduj sa svete úplne neznámym názvom blog.pravda.sk. Ani len príznačné číselko dva tam nebude. Na toto sa pýtam už niekoľko krát. Bude niekde vpravo dole maličkými písmenkami uvedené ako sa čitatelia dostanú k článkom pôvodného niekoľko rokov budovaného blogu zvaného blog.pravda.sk? Aj na dverách predajne, ktorá sa sťahuje, je zvyčajne oznam, kam sa sťahuje.
    publikované: 26.02.2010 20:25:28 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  93. uhm,
    MB,to je zaujimavy postreh.myslim,ze vacsina blogerov stareho aj noveho blogu je informovana o zmene,ved to mame na hp,ale pre pauzujucich,obcasnikov,dovolenkujucich blogerov i citatelov by bolo vhodne tuto infosku umiestnit.o citateloch dost pochybujem,ze by boli v obraze,ze sa nieco rozdeluje
    publikované: 26.02.2010 21:12:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  94. Bonnie, Marta,
    zdravím vás,
    správna poznámka- "dovolenkujúci" ako napr. MON AmIE alebo PICUSKINOVCI=tí mi chýbajú, sa nám už asi neozvú?
    Bonnie,
    ===svojho casu toto aktivne a casto predvadzal herman,==je zaujímavé, že sa stále vraciame k tomu, čo bolo v sutažmáji. Písala si o rukopise, že by si si ho poznala. Poznáš aj cudzie? Jedna blogerka, vtedy mala depku, ako bolo jej meno zneužité a možno sa to teraz vyvrbuje, kto bol vyklonovaný herman a bagetka , kto založil ten blog, a čo by sa bolo s príspevkami stalo. No dátum sa blíži som i ja zvedavá, či a koho budem môcť navštíviť
    publikované: 26.02.2010 21:50:50 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. cauko vas26,
    aj dere,vesper,etc,hadam ani nevedia newsy:-(
    hermana som zazila,aj sutazmaj,co mas na mysli,ktore "toto",co aktivne a casto predvadzal?lebo on toho napredvadzal veruze dost:-))tak na papieri urcite,moj podpis je vraj dokonale nenapodobitelny:-)v textoch tiez,ale skus nieco take tvrdit s istotou v tejto rychlej dobe,vies,ze ludia daju vela na design,ja som tzv.vizualny typ,takze ked som videla tie texty v mojom kabate,fakt som nejaku chvilu premyslala,ci mi mohlo tak hrabnut,aby som nieco podobne vyprodukovala a ze kedy,ked si to vobec nepamatam?:-)a cudzie?tak niektore su velmi jednoducho viditelne,ale vsetky urcite nepoznam.zazila som ja uz/este tu blogerku s depkou?z toho obdobia si spominam akurat na dere,aky podraz na nu urobili.to bolo fakt spinave a nechutne...no mozno,vyvrbuje,bagetka bol jasny klon,ten jeho tato,neviem,ci bol klon.z datumu nemaj tazku hlavu,bude nejaka odstavka,je avizovana na hp,u nas sa podla mna dostanes vsade,na novoblogu asi tiez.neni dovod,aby ti pristup blokovali.teda aspon si myslim.
    publikované: 26.02.2010 22:28:12 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  96. Hele. mně si může zneužít kdo chce!
    Dostane na držku a bude. Každej pozná, co jsem napsal já, dělám chyby, ale podle toho to poznám. Jestli né tak né. je to jednoduchý. Co já vím, jestli je v Americe nějakej Mito? Zjistěte to, když vás to tak srdí. Mně to nezajímá.
    publikované: 26.02.2010 22:42:27 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  97. mito,
    ja by som sa stavila aj o 100dukatov,ze v amerike nejaky je:-)ale zistovat to nebudem,lebo ma to nesrdi a ani nezaujima.mam pocit,ze uz si uplne off topic,priatelu:-(
    publikované: 26.02.2010 23:25:22 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  98. Asi jo, začnu psát slovensky
    by ste mi rozumeli. Pretože mi to pripadá, že nikto nechce rozumiet.
    Asi je fakt chyba vo mne. Dost rychle myslím a niektorí nestíhajú. Mal som s tým problém. Tak se offnu.
    Ahoj:-))))
    publikované: 27.02.2010 08:02:08 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  99. Miťo
    môžem reagovať iba za seba. Nie je problém, že by som nerozumela češtine, ale nerozumiemTebe. Zbytočne všetko zveličuješ.
    publikované: 27.02.2010 16:40:33 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  100. Já?
    Spustily jste tady třetí světovou jen kvůli tomu, že Pravda si udělala vlastní blog. Dokonce, že já jsem iniciátor! Dyť je to směšný! Dyť si tu můžeme blogovat dál, pokud to Singularity ustojí. Kdo tam nechce, ať tam nechodí. Vyčítáme si tu věci naprosto odtažité. Kolik vás je i jinde? Skoro každej!!!Děláte mediální válku z hovna. Skrátka skončila smlouva. No a co?
    Je to cílený a vzájemně se očerňovat nemíním. Jestli si někdo představoval, že Singularita bude mít smlouvu na věčné časy, tak je holt blbej!
    publikované: 27.02.2010 17:19:37 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  101. Prečo vôbec bolo nutne novyblog vytvarať?
    ...to už neriešim, ale mňa to vytočilo až do takej miery, že som to zatiaľ zabalil a a teraz sa vykecávam s mojou žienkou Oravienkou...

    Všetkým prajem príjemný pokecovanie.
    publikované: 28.02.2010 02:23:09 | autor: orava (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. nie miťo.. zmluva neskončila sama..
    zmluvu ukončila jedna strana.. a my vieme prečo..

    a toto nas donútilo k vyjadreniam.. nie k vojne..

    len to bys musel chápať kapanek viac,než chápeš.. :))

    a už prestan furt okolo toho točiť.. pre nás je to dávno ukončená tema.. ak potrebuješ z nej ešte čosi vyťažiť.. môžeš to skúšať na smečku..alebo inde.. :))
    publikované: 28.02.2010 08:19:36 | autor: ell.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. A vod kud víte víc než já?
    Zase mútiš vodu? Nikoho neťažím, nelanařím, jen jsem k tý histerii, každej ať si je tam, kde se cejtí dobře. A fakt, že jsem se tam registroval podkádat jako nějaký podraz, je jednoduše podpásovka.
    Když chcete intrikovat, protože nevím vod kud se normální blogerdozví nějaký Tvoje pozadí, tak dělejte. Mne nenasrdíte.
    Zřejmě jste někteří byli přímo u zdroje. Vodpovídalo by to.
    publikované: 28.02.2010 09:57:15 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  104. Orava
    verím, že je Tvoje rozhodnutie je iba dočasné. Ale na druhej strane, pauza neuškodí, keď je adekvátna náhrada... Je zaujímavé, že mňa práve táto zmena vrátila do aktívneho písania. :-)
    publikované: 28.02.2010 12:20:11 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  105. No vidíte, dá se!
    Na Pokecu, na Seznamce, na Sme, na Bloguj všude. A jste s toho nějací na nervy? No nejste, protože nemůžete bejt. protože jste tam už nejmíň rok. Teď hysáčíte, že Pravda si dělá svůj blok. To jste všichni na hlavu, nebo jenom já? Dyť tu budu psát i já, proboha. Dyť vám nikdo nic nekrade, co se dalo, už se ukradlo:-))))
    publikované: 28.02.2010 12:38:56 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  106. Miťo, Tvoja otázka ma rozosmiala: "To jste všichni na hlavu, nebo jenom já?"
    A Teba nikto neukradne??? :-)))
    publikované: 28.02.2010 14:56:58 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  107. Marti, neukradne.
    Možná by někteří byli rádi. Už mi bylo naznačované, abych vypadnul z todlenctoho blogu. Budu tu, dokud to neklekne. Tak jako jsem i jinde.
    Proto jsem se snažil vysvětlit, že nikoho nikam nelanařím. Je to prostě tak jak to je. Pravda už nechce Sigularity. Nevím, co kdo ví, ani co neví.Až mě zakážou, tak tu nebudu, jinak vás všechny budu votravovat dál:-))))
    publikované: 28.02.2010 17:00:57 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  108. Miťo
    O.K. :-))
    publikované: 28.02.2010 22:05:16 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  109. A to som si myslela, že už tu bude všetko O.K. Kdeže, "prúskumáci" podávajú hlásenie
    Ach jaj, ako veľmi im ležíme na srdci!!!!!!!!!!
    publikované: 01.03.2010 08:46:58 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  110. Bonzovat se nemá, to je pravda,
    ale hlásit se to musí. To jsem si vypůjčil.Když jsi mi zakázala vstup na Tvůj blog, tak to ber jako rozloučení.
    Trpká příchuť křivého obvinění však ve mně zůstává.Nevadí.
    Jsem schopen služby v epicentru. Mám to ve zdravotní knížce.
    publikované: 01.03.2010 09:32:22 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  111. ak by ste zaznamenali nejake problemy
    obratte sa na mna. V tejto chvili som ziadne nezaznamenal.

    wa
    publikované: 01.03.2010 11:00:57 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  112. wa... mne zmizlo zahlavie blogu.. :(((
    síce to nie je nič životuohrozjuujúce,ale keby sa dohladalo, potešilo by.. :)))

    teda..všetkym,čo mali meneny dizajn to zahlavie zmizlo.. :(
    publikované: 01.03.2010 11:06:27 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  113. veĎ to aj predsa malo zmiznúť ...
    záhlavie ak som dobre pochopila patrilo k pravde a tam už nie sme ... ja ho tam tiže nemám ..
    publikované: 01.03.2010 11:10:29 | autor: Petula (e-mail, web, neautorizovaný)
  114. ale nie.. ja zahlavim myslim celý ten vrchny obrázok pod nazvom blogu.. :))
    publikované: 01.03.2010 11:14:45 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  115. vrhcný brázok pod názvom blogu?
    ja tam nevidím nič iné než tam bývalo i predtým hm .... :))))
    publikované: 01.03.2010 11:16:43 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  116. 2 MissEllie
    Vdaka za upozornenie, je to preto, ze obrazky v css sa odkazuju na blog.pravda.sk a to uz nevedie k nam. Bude to chvilu trvat, ale opravime to hromadne vsetkym.

    wa
    publikované: 01.03.2010 11:23:17 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  117. a ha, už to asi chápem
    tam asi bolo ešte niečo iné, čo tam teraz nie je ... oo hmm ...
    publikované: 01.03.2010 11:24:13 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  118. A tak sem chodím cez Šestka...
    Ellie, to som u Teba zaregistrovala. Možno sa to stalo preto, že si nemala klasické záhlavie, lebo to moje zostalo nezmenené (veď to bola súčasť blogu a nie Pravdy).

    V mojom prípade nie je pravda, že sa sem hravo dostanem cez marthabielska.blog.sk. Musím ťuknúť niekoho z Vás, kto je tam práve po ruke a cez neho sem vliezť.
    publikované: 01.03.2010 11:25:08 | autor: Martha Bielska (e-mail, web, neautorizovaný)
  119. wa..super.. ďakujem.. :))) aj za ostatných.. :))
    martha.. no.. cez google je to komplikovane..

    ale ja ťukam..www.blog.sk a už som tu.. :))
    publikované: 01.03.2010 11:32:20 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  120. 2 MissEllie
    malo by to byt opravene

    wa
    publikované: 01.03.2010 11:38:18 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  121. yes.. skvela praca.. :)))
    publikované: 01.03.2010 11:39:48 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  122. Mńa zrejme odstavil nový admin
    Urobila som preventívne či ochranné opatrenie a na môj blog je cesta zahataná. Netuším ako dlho bude. Dúfam, že nie do konca roka.
    publikované: 01.03.2010 12:52:31 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  123. Aha, až teraz som bola na rade...
    Verím, že informačné kanály budú spoľahlivé :-)
    publikované: 01.03.2010 12:55:58 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  124. Ku sa dá dostať iba nepriamo...
    A Vám sa darí?
    publikované: 01.03.2010 13:50:53 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  125. Ku mne sa dá dostať iba nepriamo...
    Oprava.
    publikované: 01.03.2010 13:51:13 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  126. mne to fachá, a mám dokonca pocit
    že aj rýchlejšie, ja som sem ale vždy chodila cez odkaz v obľúbených, ktorý znel - www.blog.sk
    publikované: 01.03.2010 13:58:37 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  127. mne aj priamo sa k tebe da.. ked si dam
    publikované: 01.03.2010 13:59:59 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  128. Ellie
    díky. Dala som si informačné kanály a už to mám vložené. Urobila som totiž to čo Ty - zazichrovala som si meno a novom blogu a presmerovávalo ma to na administrátora...
    publikované: 01.03.2010 14:30:25 | autor: Martha Bielska (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014